2777
2789

من بهش نمیگم بختک چون میدونم مبنای علمی داره ، ولیییی اگر مبنای علمی هم داره تاحالا دلیلی براش اثبات نشده(ینی دلیل علمی نداره ولی مبنای علمی داره🤔) میدونم شماهم گیج شدید!

این دقیقا چیزیه که منو عصبیو گیج میکنه..

حالا بگذریم....یه بار دوبار اگه براتون اتفاق بیفته خوب یه چیز طبیعیه ولی برای من خیلیییی اتفاق میفته 

بزارین تجربمو بگم: وقتی بیدا میشم نمیتونم خودمو حتی کوچیک ترین انگشتمو تکون بدم، نمیتونم صحبت کنم ، حس ترسناکیه ، بیدار میشم در حالی که میبینم میشنوم ولی این زمانی هست که هنوز حتی چشمم باز نکردم (مثل مرز خواب و بیداری ، نمیدونم میتونین درک کنین یا نه)

اولاش فکر میکردم چون به کمر میخوابم این اتفاق برام میفته ولی در کمال تعجب همین امروز به پهلو خوابیده بودم شب هم نبود که بگم طولانی مدت خابیدم ....

نه دارویی داره نه هیچ چیز ..

تجربتونو از فلج خواب (بختک) بگین

دوهفته ی روز درمیون برام اتفاق میفته قرآن بالاسرم میزارم ولی هس قبلش سوره میخونم حمدتوحید فلق ناس آیت الکرسی ولی بازم تکرار میشه خسته شدم ب خدا 😭خیلی ترسوشدم خیلی شوهرم میره سرکار اینجوریم وقتی خونه س پیشم خابه هیچ وقتی تنهام میخابم اینجوری میشم صب ساعت ۶ب بعد ک تنهام تا۱۲ ظهر 😭

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

من مبنای علمی براش پیدا نکردم

چون هربار تنهام بختک روم میفته.اگه فلج یا هرچیز علمی بود،توی زمانی که تنها نبودم هم پیش میومد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

روحت خیلی شلوغه😁

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال تمام فلج خواب میشدم من باهاش حتی تمرین پرواز روح کردم اولش تا مرز سکته رفتم بعد فمیدم خیلی چیز جالبیه که نمیتونم اینجا بگم....فقط بگم این رو بهش میگن خلسه ینی انسان به حالت خلسه می‌ره

کاج اگر می‌کاشتم شاید خزانم این نبود🍂

دلیل علمی هم داره . یبار یه دکتره تو تلویزیون کامل توضیح داد ولی من درست یادم نیس مثلا میگف مغزتون زودتر بیدار شده یه همچین چیزایی. چشماتون میبینه ولی بقیه اعضا هنوز خوابن. 

نگرانشم نباش هی بهش فکر نکن درست میشه 

اما خیلی اذیت کننده و ترسناکه خیلی بهتون حق میدم من تجربشو ندارم ولی همسرم چند بار اینجوری شده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

من وقتی با استرس میخوابم یا برای چیزی عجله دارم اینطورمیشم ریلکس بخواب و برای بیدارشدنت عجله نداشتخ باش

تو ذهنت بهش اصلا فکرنکن 

قبل خواب آیه الکرسی بخون

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

منم واسم اتفاق افتاد. حس خیلی بدیه میخواستم شوهرمو صدا بزنم نمیتونستم حرف بزنم. میخواستم تکون بخورم نمیتونستم انقدر ترسیده بودم. خیلی حس بدیه. به نظرم از آشفتگی ذهنی میاد وقتی قبل خواب با استرس و اضطراب بخوابی

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
دلیل علمی هم داره . یبار یه دکتره تو تلویزیون کامل توضیح داد ولی من درست یادم نیس مثلا میگف مغزتون ز ...

هموز نفمیدم چشم وقتی بستس چطوری میبینه؟چون این بازتاب نوره که باعث دید میشه

کاج اگر می‌کاشتم شاید خزانم این نبود🍂

مبنای علمی داره و وقتی خیلی خسته و بدن کوفته داشته باشید اتفاق میفته. دلیلش هم اینه که به محض رفتن به رختخواب اندامها خواب میرن اما مغز هنوز در حال فعالیته پس فرد تصور میکنه که بیدار و هشیاره اما یه چیزی روی بدنش افتاده و جلوی حرکتش رو گرفته! در حالیکه اینطور نیست فقط مغز هنوز داره محیط رو پردازش می‌کنه اما اندام به خواب سنگین رفتن و قدرت حرکت ندارند همین.

والااین نمیدونم بختک به حساب میادیانه،،ولی اینجوری بودکه حس کردم دارم خفه میشم،،حس میکردم اگه کسی بلندم کنه خوب میشم اماشوهرم خوابببب،،بعدهمه جاسیاه ووحشتناک شد،،انگارمیخواستم بمیرم به شدت ترسیده بودم ویه جورایی فکرمیکردم دارم میمیرم،،همه جاسیاه بودیه سیاهی عجیب مثل اینکه تویه محیطی باشی که زمین واسمان وهواش ازقیرباشه