2777
2789
عنوان

بچه سه ساله هرکی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 131 پست

خب چرا همه امدین گفتین ظهر نهابون من اصلا مشکلم شب نیست هرچی دیرتربخابه بهترچون خودمونم دیرمیخابیم من میگم چرا روز اینقد طول میکشه نیساعت یساعت الکی توی تختش وول میخوره تابخابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۳سال و نیمشه،از ۱۲ اگه خاموشی بزنیم تا دو سه ساعت بعدش بیداره،من و شوهرم خودمونو میزنیم به خ ...

وای ماهم همینطوریم مابخابیم اینم میخابه اما ظهر بچعای دیگم سریع میخابن این هی وول میخوره🥴🥴🥴بعذاونا میخان بیداربشن این تازه خابش برده

خب بعدازظهر نخوابونش شبا زود بخوابه  دخترمنم خیلی اذیت میکنه وقتی بعدازظهر نخوابه دیگه نمیزارم ...

واس من اصلا مهم نیست شب دیزیهابه چون خودمون۱۱شب تازه میریم بیرون اما دلم میهاد روز اینقد بدنخابه تا خاهرشم استراخت کنه

اگر بعداظهرها نمیخوابه به زور نخوابون بچه منم گاهی میخوابه گاهی نه.. روزایی که نخوابه شام نخورده ا ...

مشکل من اصلا این نیست شب زود بهابونمش عزیژم اصلا دلمم نمبهاد سب زود بخابه چون صبحم زود بیذارمیشه منم کلافه میشم چون خودمم تا۱۲ظهربابد بخابم تاسارژ باشم🥴🥴من میخام طهرزود بخابه الانم خابیده اما از سه و ربع تواتافش بود تاچهارخابید

من یه دختر ۴سال و نیمه دارم یه پسر ۳ساله اول از همه بعدازظهر نمیذارم بخوابن اینجوری شب زودتر میخوابن ...

نبابا دهدشب  چه خبزه بخابه ۱۱شب تازه همسزم خونهدمیادما عادت نداریم زود بخابیم ده بخابه هشت نه صبح بیدارمیشه بدترکلافه میشم که اینحوری حداقل تا۱۲خابه بچم

والا اونقد خسته میشه ولی بازم نمیخابه حتی مریضم باشه استامینوفنم میخوره نمبخابه.چندوقت پیش رفتیم سرع ...

رفتاراش و درکش درسته؟خیلی تحرک نداره؟

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
والا اونقد خسته میشه ولی بازم نمیخابه حتی مریضم باشه استامینوفنم میخوره نمبخابه.چندوقت پیش رفتیم سرع ...

بدنش جون نداره که خابش خوب نیست .دختر جاریم همینجور بود ..مدام گوشت کبابی بهش میداد و‌شربت زینک و پسته و‌بادوم .الان ساعت ده صبح پاشه از خاب .دو‌بعدظهر خابش برده تا پنج و‌شیش عصر .شبم نه که بشه خابه .الان‌شیش سالشه 

.خیلی باید به بچت برسی .تا جون بگیره .یه ویتامینی از بدنش کمه .

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده
خب همینه شب نمیخوابه. زیادی میخوابه. بچه ۸ تا ۱۰ ساعت باید بخوابه

چرا متوجه پیامم نسدن اکثرا واس من مهم نیست شب دیربهابه اتفاقا دیزتربخابه بهتره چون منم تا۱۲ظهرمیخابم من میگم زیادی وول میخوره عصرا تابخابه مثلا سه و نیم ببرمش توتختش تاچهارول میخوره بعد میخابه