سلام مامانا پسرمن شنبه سه ساله شد.اما از نوزلدیش تاالان روی خابیدن اذیتم میکنه.خیلی طول میده تابخابه.از۱۲شب خاموشی میزنیم تا دو هی میره میاد تواتاق توهال.عصرم از سه میایم تواتاق اما تا الانم بیداره.بچهای شما چطوری هستن اونام اذیت میکنن؟تازگیا لجبازم شده
پسر منم آبان دو سالش میشه روزا کلا نمیخوابد ساعت ۹ اینا بی هوش میشه
دقیقا...ولی خودم خیلی خسته میشم،بچه نخوابه ،منم نمیخوابم🚶🤦🏻♀️امروز از ۹ هم پاشده
دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
من یه دختر ۴سال و نیمه دارم یه پسر ۳ساله اول از همه بعدازظهر نمیذارم بخوابن اینجوری شب زودتر میخوابن و اگه خودشون خوابشون نبرد من میبرم تو اتاق کنارشون دراز میکشم درجا خوابن، بچه اگه بعدازظهر بخوابه بعد از بیدار شدنش حداقل ۷ساعت باید بگذره تا دوباره بتونه بخوابه سعی کن خوابش رو تنظیم کنی که قبل ۱۰ بخوابه واسه رشدشم خوبه