2777
2789
عنوان

بچه سه ساله هرکی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 131 پست
پسر منم آبان دو سالش میشه روزا کلا نمی‌خوابد ساعت ۹ اینا بی هوش میشه

دقیقا...ولی خودم خیلی خسته میشم،بچه نخوابه ،منم نمیخوابم🚶🤦🏻‍♀️امروز از ۹ هم پاشده

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین پیشنهاد میکنم ظهرا اصلا نخوابونش. عادتش بده به خواب شب. ساعت ۱۰ خودش میخوابه

نه عزیزم باید خونه ارامش باسه بچهای دیگم کوچیکترن عادت دارن بخابن این بیدارباشه لجباز میشه تااخرشب بقیه روهم اذیت میکنه

دقیقا...ولی خودم خیلی خسته میشم،بچه نخوابه ،منم نمیخوابم🚶🤦🏻‍♀️امروز از ۹ هم پاشده

آره منم خیلی خسته میشم 

دلم میخواد روزا یه سه ساعت پیشم نباشه یکم آرامش داشته باشم

🔴لایک نکن🔴

من یه دختر ۴سال و نیمه دارم یه پسر ۳ساله اول از همه بعدازظهر نمیذارم بخوابن اینجوری شب زودتر میخوابن و اگه خودشون خوابشون نبرد من میبرم تو اتاق کنارشون دراز میکشم درجا خوابن، بچه اگه بعدازظهر بخوابه بعد از بیدار شدنش حداقل ۷ساعت باید بگذره تا دوباره بتونه بخوابه سعی کن خوابش رو تنظیم کنی که قبل ۱۰ بخوابه واسه رشدشم خوبه 

منم دخترم سه سال ونیمه ست روزها نمی‌خوابد ولی شبها سر وقت میخوابه روزها نخوابونش تا شب راحت بخوابه ا ...

شب مهم نیست واسم اما عصردویت دارم زود بهابه تا خاهرشم یکم استراخت کنه