سلام مامانا پسرمن شنبه سه ساله شد.اما از نوزلدیش تاالان روی خابیدن اذیتم میکنه.خیلی طول میده تابخابه.از۱۲شب خاموشی میزنیم تا دو هی میره میاد تواتاق توهال.عصرم از سه میایم تواتاق اما تا الانم بیداره.بچهای شما چطوری هستن اونام اذیت میکنن؟تازگیا لجبازم شده
خوب پس میتونی از قرص ملاتونین برای تنظیم خواب استفاده کنی . خود دکتر به من پیشنهاد کرد برای پسرم که کار به اونجا نکشید . قرص شیمیایی نیست .یه جور مکمل غذایی هست .ضرر نداره . ملاتونین یه ماده تو بدنه که خواب رو تنظیم میکنه . خواب اور نیست ولی یک ساعت قبل از خواب استفاده بشه و شرایط خواب رو ایجاد کنید ، خوابش می بره و به مرور ملاتونین اوکی میشه تو بدن
خوب پس میتونی از قرص ملاتونین برای تنظیم خواب استفاده کنی . خود دکتر به من پیشنهاد کرد برای پسرم که ...
من یبار توی ییالگیش بردمش دکتر اخه ازاونموقع هم خابش همبنجور بود خیلی زمان میبرد نابخابه بی بی سد رو داد دکتراما باخوردن اون بدترمیشه انگار اصلا نمیخابید بداخلاقترم میشد
دیگه این مدلش با اون فرق داره از کوچیکی این مدلی بوده. همون بهترین کار اینه بفرستش اون تایم مهدکودک& ...
اره مهد پیش خونم گفت سه سال به بعد اینم شنبه سه ساله شد.واس من بردنش سخته باید شوهرم ببره بیاره که اونم تنبلی میکنه ازسرکار نمیتونه بیاد.اگه من میتونستم ازهمین امروز میبردمش اما حیف نمیتونم من ببرمش
من یبار توی ییالگیش بردمش دکتر اخه ازاونموقع هم خابش همبنجور بود خیلی زمان میبرد نابخابه بی بی سد رو ...
بی بی سد داروگیاهی و ترکیب چند تا گیاه هست . اما اینی که من میگم بک مکمل در بدن هست . مثل ویتامین ب که اگه کمباشه ، مکمل میخورن . ضرر هم نداره . فوق تخصص برای پسر سه ساله من نوشت ولی خوب خوابش تنظیم شد