2777
2789
عنوان

بچه سه ساله هرکی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 131 پست
شرایطتت بامن اصلا حور نیست من نمیتونم ببرمش اصلا روزا بیرون تاشب همسرم بیاد بعد اصلا دوست ندارم شب ز ...

خوب پس میتونی از قرص ملاتونین برای تنظیم خواب استفاده کنی . خود دکتر به من پیشنهاد کرد برای پسرم که کار به اونجا نکشید . قرص شیمیایی نیست .یه جور مکمل غذایی هست .ضرر نداره . ملاتونین یه ماده تو بدنه که خواب رو تنظیم میکنه . خواب اور نیست ولی یک ساعت قبل از خواب استفاده بشه و شرایط خواب رو ایجاد کنید ، خوابش می بره و به مرور ملاتونین اوکی میشه تو بدن 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
خوب پس میتونی از قرص ملاتونین برای تنظیم خواب استفاده کنی . خود دکتر به من پیشنهاد کرد برای پسرم که ...

من یبار توی ییالگیش بردمش دکتر اخه ازاونموقع هم خابش همبنجور بود خیلی زمان میبرد نابخابه بی بی سد رو داد دکتراما باخوردن اون بدترمیشه انگار اصلا نمیخابید بداخلاقترم میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حرفت درسته اما خدا سرشاهده کارن همسن ماکانم بود واس  خابیدن اذیت میکردنه اینکه سنش بالاترر ...

دیگه این مدلش با اون فرق داره از کوچیکی این مدلی بوده. همون بهترین کار اینه بفرستش اون تایم مهدکودک 

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
من یبار توی ییالگیش بردمش دکتر اخه ازاونموقع هم خابش همبنجور بود خیلی زمان میبرد نابخابه بی بی سد رو ...

دختر من ۳ سال و هفت ماهشه

صبحا ۱۰ بیدار میشه یه سره بیداره تا ۱۲ شب

ظهر ها اصلا خوابش نمیبره

دیگه این مدلش با اون فرق داره از کوچیکی این مدلی بوده. همون بهترین کار اینه بفرستش اون تایم مهدکودک& ...

اره مهد پیش خونم گفت سه سال به بعد اینم شنبه سه ساله شد.واس من بردنش سخته باید شوهرم ببره بیاره که اونم تنبلی میکنه ازسرکار نمیتونه بیاد.اگه من میتونستم ازهمین امروز میبردمش اما حیف نمیتونم من ببرمش

من یبار توی ییالگیش بردمش دکتر اخه ازاونموقع هم خابش همبنجور بود خیلی زمان میبرد نابخابه بی بی سد رو ...

بی بی سد دارو‌گیاهی و ترکیب چند تا گیاه هست . اما اینی که من میگم بک مکمل در بدن هست . مثل ویتامین ب که اگه کم‌باشه ، مکمل میخورن . ضرر هم نداره . فوق تخصص برای پسر سه ساله من نوشت ولی خوب خوابش تنظیم شد 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
دختر من ۳ سال و هفت ماهشه صبحا ۱۰ بیدار میشه یه سره بیداره تا ۱۲ شب ظهر ها اصلا خوابش نمیبره

این بچه من ازنوزاذیش عصرا عادت داره بخابه اما از سه ونیم تواتاق ول میخوره تاچهاربخابه

اره مهد پیش خونم گفت سه سال به بعد اینم شنبه سه ساله شد.واس من بردنش سخته باید شوهرم ببره بیاره که ا ...

منم خیلی دوست دارم بچمو ببرم مهد ولی شوهرم همکاری نمیکنه میگه بهشون دارو میدن ک بزور بخوابن 

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
منم خیلی دوست دارم بچمو ببرم مهد ولی شوهرم همکاری نمیکنه میگه بهشون دارو میدن ک بزور بخوابن  

نه این مهد نمیخابونن باهاشون انگلیسی قران این وچچیزا کارمیکنن اما من اگه بخام ببرمش دوتا دیگه بچه باید پشت خودم ریسه کنم ببرم واسم سخته همسرمم همکاری نمیکنه میگه کارن عادت داره عصرا بخابه اما نمیدونه تابخابه منو چقد اذیت میکنه.ماکان و مانلی سه ونیم میهابن منم دلم مبهاد چرت بزنم اما این هی ول میخوره پاشمیزنه تخت بالششو تکون میده بعد دادمیزنم بخاااب میخابه منو بیخاب میمنه ازلحظه تاپیک زدم خاببد هنوزم خابه خودش