2777
2789
عنوان

بچه سه ساله هرکی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 131 پست
خوب میش ببریش انشالله

به امید خدا ولی داداشش مث این نیست اونم توهمین تایم میخابه و‌بیدارمیشه اما نهایت پنج دقیقه توی تخت تکون بخوره اما اولیه همسن دومیه هم بود طول میکشید تابخابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۲ سالشه ۶ صبح میخابه تا ۴ ظهر زندگیم بهم زده  از بچگی اینطوره

پسرمن۱شب میخاله تا۱۲ظهر عصرم ۴/۶میخابه اما قبلش خیلی تکون میخوره تابخابه.توتختش ول میخوره بامیاد بیرون توهال بهونه جیشو اینارمیگیره شبا تا دیرتر بخابه

من مشکلم هم اینه اگر ظهر خوابید شب دیر میخابه هم اینکه رو پا باید تکونش بدم.تا بخابه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

چیزای خطرناک رو بردار خودتو بخاب بزن یه چند شب میره توی اتاقا و اینا دیگه خسته میشه میبینه شما خوبین مخلش نمیدین میاد میخاره....دیگه کم کم قانپ بذار الان وقت خواب پ ما نباید از جامون پا بشیم...یا الان وقت قصه و جیش و بوس  لالا ...بخابیم تا صبح زود شاداب باشیم قوی بشیم مریض نشیم یا بریم خونه فلانی 

.......خدایا شکرت ....
یه عروسک بقلی بزرگ هم قد خودش بگیر به مناسبت تولدش شبا ساعت ۱۰ به بعد خاموشی بزنید به بچه ات بگو ای ...

اصلا ازعروسک خوشش نمیاد همجا کامیونش بایدباشه حتی موقع خاب.هر تایم خاموشی بزنم این یساعت وول میخوره توی تختش تا خاب بره اصلا تایمش مهم نیست اینکه وول میخوره تابخابه اذیتم میکنه

چیزای خطرناک رو بردار خودتو بخاب بزن یه چند شب میره توی اتاقا و اینا دیگه خسته میشه میبینه شما خوبین ...

چیرای خطرناک ازشش ماهگیش جمع کردم میره توی تختش اما یهومیبینم میاد توی هال قبلا اینجوری نبود تواتاقش میخابید تا ظهرمیگم شاید باخاهرش اینا توی هال میخابیم خودش توی اتاق غصه میخوره بهونه میگیره نه؟؟؟

وای چرا من خودم تال ۲میخابم این زود چرا بیدارکنم

خوب مشکلت مشخص شد دیگه بچه ای ک تا 2 ظهر میخابه دوباره میخای ساعت 4 بزور بخوابونی خوب جور در نمیاد. بازم دمش گرم بعد از ی ساعت وول خوردن میخابه

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
عصرا نباید بزاری بخوابه پسرمن عصر اگر بخوابه تا نصفه شب بیداره

چرا عصرنخابونمش عزیزم؟؟من کل این تاپیک نوشتم شب دیربخابه واسم مهم نیست میخام عصربخابه زود تاخاهرشم بتونه بخابه

خوب مشکلت مشخص شد دیگه بچه ای ک تا 2 ظهر میخابه دوباره میخای ساعت 4 بزور بخوابونی خوب جور در نمیاد. ...

اره میخابه اما خیلی ول میخپره چون ازنوزاذی عادتش دادم عصرا بخابه نمیتونه نخابه یبارم نخابه تااخرشب لجبازی میکنه