2777
2789
عنوان

بچه سه ساله هرکی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 131 پست
پسر منم همین تا خودش نخواد نمیخابه هر چقدر تلاش میکنم خوابشو تنظیم کنم زود بخوابه شبا که رشد کنه باز ...

من برعکس تواصلا دوست ندارم شب زودبخابه تلاش میکنم تا ۱۲بیدارباشه تا صبح بیشتربخابه اما عصرا دخترم میخاد بخابه این زیادول میخوره تابخابه واس همون موقع ببداری دخترم این تازه خابیده منم این وسط یکم چرت میزنم فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدنش جون نداره که خابش خوب نیست .دختر جاریم همینجور بود ..مدام گوشت کبابی بهش میداد و‌شربت زینک و پس ...

عزیزم پسزمن سه یالشه وزنش بیست کلیوهه همچیزش اوکیه ازمایش داذ من نگفتم پسرم بدخابه مه انفاقا ۱شب مبخابه تا ۱۲ظهر عصرم‌ چهارا میخابه تا شش عصر اما قبل خاب حداقل نیساعت یساعت وول میخوره تابخابه

بیذارمیشه یسره یا کارتون میبینه با باداداشش ماشین بازی میمننو ... اما تازکیا لجبلز شده بیش ازحد میگه ...

عزیزم ماشین بازیش چطوریه هدفمند بازی میکنه یا میچینه مرتب و چرخاشو میچرخونه؟سوالاتو جواب میده دستور پذیری داره مثلا بگی فلان چیزو برو از اتاق بیار سریع بره بیاره؟

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
عزیزم ماشین بازیش چطوریه هدفمند بازی میکنه یا میچینه مرتب و چرخاشو میچرخونه؟سوالاتو جواب میده دستور ...

اره همه رو گوش میده اما اولین مارمیکنه لاستیک ماشین دزمیاره بعد وصل میکنه چیزی بخام میاره اما بیرون بریم خونه اوردتش بامکافاته گریه میکنه خونه نبایم یا میره محل نمیده هرچیصداش کنیم

عزیزم ماشین بازیش چطوریه هدفمند بازی میکنه یا میچینه مرتب و چرخاشو میچرخونه؟سوالاتو جواب میده دستور ...

خابیدنشم اوکی ۱شب میخابه تا۱۲ظهر عصرم۴/۶اما قبلش خیلی وول میخوره تابخابه

اره همه رو گوش میده اما اولین مارمیکنه لاستیک ماشین دزمیاره بعد وصل میکنه چیزی بخام میاره اما بیرون ...

عزیزم مشکل خاصی نداره ولی خیلی بهتر میشع حتما ببریش در اسرع وقت پیش یه گفتار درمانگر با بازی درمانی عالی میش و اونا کلی راهکار دارن 

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
عزیزم مشکل خاصی نداره ولی خیلی بهتر میشع حتما ببریش در اسرع وقت پیش یه گفتار درمانگر با بازی درمانی ...

من به همسرم مهد پیشنهاددادم گفتم ببریمش مهدکودک تواین تایم مهد باشه تا خاهرشم راخت بخابه عصرم بباد بازی کنه تاشب.یحورایی خاب عصرشم قطع بشه

پیش گرفتار درمانکر چرا حرف زدنش مشکل نداره که

گفتار درمانگر فقط برا حرف زدن بچه نیس عزیزم گاهی بچه بیش تحرکی داره ک با بازی درمانی این بیقراریا کم میش لجبازیا و...همه با بازی درمانی هدفمند حل میش 

من به همسرم مهد پیشنهاددادم گفتم ببریمش مهدکودک تواین تایم مهد باشه تا خاهرشم راخت بخابه عصرم بباد ب ...

اگ با بچه ها در تعامل باشه خیلی خوبه

اگ با بچه ها در تعامل باشه خیلی خوبه

به شوهرم گفتم سه سالش سد ببرمش مهد هم این تایم خونه نباشه این دوتا وروجک بخابن هم اینکه یکم بابچهای دیگه بازی منه اونقد سرهرچیزی با بزادرش دعوا نکنه.شنبه سه ساله شد اما هنوز نبردیمش مهد

به شوهرم گفتم سه سالش سد ببرمش مهد هم این تایم خونه نباشه این دوتا وروجک بخابن هم اینکه یکم بابچهای ...

خوب میش ببریش انشالله