2777
2789

سلام به همه دوستان عزیزی که دنبال ای وی اف هستن و هزار سوال دارن.

چون خودم اون موقه زیاد تو نی نی سایت دنبال جواب سوالام بودم و خوشبختانه خیلی کمک حالم بود، خواستم تجاربم رو به اشتراک بزارم. تا بقیه هم بتونن یه راهنما داشته باشن.

من سال 1399 بیمارستان رضوی مشهد ای وی اف انجام دادم که ناموفق بود. بعد با کلی تحقیق متوجه شدم بهترین جا مرکز نوین هست.

اولین ویزیت رفتم پیش دکتر منصوری که خودشون رئیس مرکز هستن. گفت باید حتما هیستروسکوپی بشی و مراحل درمان رو مشخص کرد و باقی ویزیت ها دیگه تیم درمانی انجام میدادن و دکتر منصوری فقط موقه انجام عمل ها میومد.

در نهایت سال 1400 زمان انتقال جنینم بود. دو تا جنین سه روزه و بعد از 48 ساعت دوتا جنین 5 روزه انتقال دادم و بعد از 12 روز ازمایش بتا دادم که 1300 بود. و بعد تو سونوگرافی هفته هفتم مشخص شد که دوقلو هستن🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه من سال ۹۸ تخمک کشی کردم هنوز نتونستم برم انتقال از ترس و استرس هربار یه مشکلی پیش میا ...

درک میکنمت عزیزم. من خودم تا روزی که دنیا اومدنم همه ش استرس داشتم که یوقت چیزی شون نشه. یا نکنه سالم نباشن. خیلی استرس داره اما توکل به خدا کن

درک میکنمت عزیزم. من خودم تا روزی که دنیا اومدنم همه ش استرس داشتم که یوقت چیزی شون نشه. یا نکنه سال ...

عزیزم جواب منم میدی

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن