2777
2789
عنوان

تجربه از Ivf سال 1400 و تولد دوقلوهام 1401

| مشاهده متن کامل بحث + 4982 بازدید | 60 پست
وای خواهش میکنم یکم از آی وی افتون توضیح بدید؟؟؟  کی اقدام کردید به بارداری مشگلتون چی بود درم ...

دو سال اقدام بودم . دکتر گفت غیر از ای وی اف درمان دیگه هم میشه امتحان کرد خودم خواستم که مستقیم ای وی اف انجام بشه چون نمیخواستم زمان از دست بدم و سنم بره بالا. داروها و سیر درمان رو دکتر مشخص کرد. یکسری داروی هورمونی برای تحریک تخمک گذاری و تقویت تخمک و اسپرم و ... میدن بعد عمل تخمک کشی انجام میشه . واسه من بعد تخمک کشی هیستروسکوپی هم انجام شد تا چسبندگی رحم باز شد و بعد انتقال دادم.

بعد انتقال هم همچنان دارو و امپول تا سه ماه استفاده کردم. عارضه مشخصی نداشته واسم فقط درد امپول و گره شدن بافت بخاطر تزریق امپولا که بعد یه مدت رفع میشه. اما عوارض پنهان قطعا داره. این همه هورمون چه به لحاظ روح و روان چه سایر ارگان های بدن حتما تاثیر میزاره.

نزدیک ۱۰ سال نازایی داشتم شوهرم مشکل داشت نه دارو میخورد نه عمل واریکسل  دیگه رفتیم مرکز نازای ...

یکمم از ازمایش شوهرت بهم بگی عزیزم مرسی از توضیحاتت

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکمم از ازمایش شوهرت بهم بگی عزیزم مرسی از توضیحاتت

ففط ازمایش اسپرم بود دیگه 

جواب ایناش  دقیق  یادم نیست 

تحرک و شکل تعدادش مشکل داشت 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دو سال اقدام بودم . دکتر گفت غیر از ای وی اف درمان دیگه هم میشه امتحان کرد خودم خواستم که مستقیم ای ...

همسرت چه مشکلاتی داشت؟؟؟ درمان های دیگرو اصلا نپرسیدی؟؟؟ تو مدت ای وی اف چه سختیایی داشتی استراحتش به چه صورته؟؟؟

چه کنم کرونا اومد بعدشم دائم لکه بینی و تحریم قرص تیروئید و تنظیم نشدن تیروییدم الانم دکتر میگه دهان ...

امیدوارم هرچی خیر و صلاحت باشه اتفاق بیافته عزیزم. منم تو اوج کرونا درگیر درمان بودم. خیلی استرس داشت

ففط ازمایش اسپرم بود دیگه  جواب ایناش  دقیق  یادم نیست  تحرک و شکل تعدادش مشکل ...

منم مشگلم pco هست ولی نه خیلی جدی منتها همسرم مشگل جدی داری شمارش اسپرم حتی کمتر از یک میلیون حرکت صفر و مورفولوژی  ۲۰ تازه شروع به درمان کردیم منتها اصلا نمیدونم چی کار باید بکنم دیروز رفتیم اورولوژیست گفت برو بیمارستان آرش آز بده که قابل اطمینان باشه گفت یه واریکوسل خیلی ریزی ام داری ولی مشگل اساسیت بخاطر مصرف داروهای بدنسازی هست خلاصه از همونجا رفتم بیمارستان آرش اونجام دولتی نگم برات که اصلا سگ صاحبشو نمیشناخت گفتن باید تلفنی از بخش آی وی اف وقت بگیری اصلا تلفن گویا بخش آی وی اف نداشت زورشون میومد حرف بزنن هی پاس میدادن این ور اون ور خلاصه کلافه شدم شوهرم گفت بریم خصوصی وقت بگیریم  زنگ زدم مام واسه آزمایش اسپرم ماهه بعد وقت داد حالا نمیدونم برم اونو انجام بدم یا برم مام مشاوره و بگم خودشون واسه خودمو همسرم همه چیز بنویسن!!! نمیدونم امیدی به درمان داشته باشم یا وقتمو تلف نکنم برم آی وی اف!!! هفته پیشم درمان گیاهی شروع کردیم از یه طرف میگم یه دوماهی صبر کنم ببینم اصلا گیاهی به جایی میرسه 

سلام عزیزم 

خواهرم یکی از لوله هاش کجه و التهاب زیر پوستی هم داره

وبش گفتن تنها راه حلش ivf هس برا اینکه باردار بشی

خواهرم و شوهرش ناامیدن میترسه حامله نشه

ب نظرت میتونه باردار بشه؟ 

همسرت چه مشکلاتی داشت؟؟؟ درمان های دیگرو اصلا نپرسیدی؟؟؟ تو مدت ای وی اف چه سختیایی داشتی استراحتش ب ...

مشکلی نداشت. اما ویتامین و تقویتی هم خودم خوردم هم همسرم. ای یو آی هم پیشنهاد شد. دو هفته اول خونه مامانم بودم، به هیچوجه کاری نکردم. بیشتر درازکش و نیمه نشسته رو تخت استراحت میکردم. تماس تلفنی و احوال پرسی دوست و فامیل ممنوع کرده بودم که استرس ندن بهم. فقط روزی دو سه بار میرفتم تو حال چند دقیقه قدم میزدم و مینشستم رو مبل تلویزیون میدیدم در حد نهایت نیم تا یک ساعت. بعد از دوهفته همچنان کار نمیکردم اما اهسته بعضی وقتا قدم میزدم تو خونه. شیرسویا تو دو هفته اول روزی یک تا دو لیوان میخوردم.کاهو روزی دو وعده میخوردم. مغز بادام و پسته ، ابمیوه طبیعی سیب ، انار. مرغ آبپز، قبل انتقالم حدودا یک ماه هر هفته دو سه وعده کله پاچه میخوردم. و یک ماه قبل انتقال موقه پریود روغن سیاه دانه به شکم زدم و بستم رحم رو گرم میکنه و صاف میشه. اما نزدیک انتقال و بعد انتقال به هیچوجه سیاه دانه استفاده نکنید چون خونریزی میده. و اب هویج و جگر هم ممنوع کرده بودم. کلا هرچیزی که خونریزی و سقط بده ممنوع کن. هرچی خواستی بخوری قبلش سرچ کن که منجر به سقط نباشه