2777
2789
عنوان

تجربه از Ivf سال 1400 و تولد دوقلوهام 1401

| مشاهده متن کامل بحث + 4984 بازدید | 60 پست
خدا حفظشون کنه من سال ۹۸ تخمک کشی کردم هنوز نتونستم برم انتقال از ترس و استرس هربار یه مشکلی پیش میا ...

خب شانست رو امتحان میکردی 

هیچ کس مطمئن نیست که مثبت میشه 

اشتباه کردی وقت رو نباید تلف کرد 

ممکنه بعدها خیلی مشکلات دیگه میش بیاد 

من من الان دارم یایسگی زود رس میگرم سونو داخلی دادم و ازمایشام 

و دکتر گفت چه خوب سال ۹۸ ای وی اف کردی الان اصلا وضعیتت خوب نیست 

الانم از خدا میخوام به زودی دامنت سبز بشه و دلت شاد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
درک میکنمت عزیزم. من خودم تا روزی که دنیا اومدنم همه ش استرس داشتم که یوقت چیزی شون نشه. یا نکنه سال ...

خدا نگهدارشون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنمت عزیزم. من خودم تا روزی که دنیا اومدنم همه ش استرس داشتم که یوقت چیزی شون نشه. یا نکنه سال ...

هر ماه می خوام برم لکه بینی پیدا میکنم وقتی میگم این ماه نمیرم خوب میشم نمی دونم چطوری دلم رو آروم کنم و برم وقتی میرم تو مرکز به وضوح میلرزم از استرس اگه نشه شوهرم اذیتم میکنه ناراحتم میکنه از ترس اونه ستم داره میره بالا خسته شدم دیگه

خب شانست رو امتحان میکردی  هیچ کس مطمئن نیست که مثبت میشه  اشتباه کردی وقت رو نباید تلف ...

وای خواهش میکنم یکم از آی وی افتون توضیح بدید؟؟؟ 

کی اقدام کردید به بارداری مشگلتون چی بود درمانایی‌که قبل آی وی‌اف انجام دادید؟؟ چی شد تصمیم به آی اف گرفتید؟؟؟ دقیقا چه مراحلی رو طی کردید از ضرر هاشم بگید لطفا

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
خب شانست رو امتحان میکردی  هیچ کس مطمئن نیست که مثبت میشه  اشتباه کردی وقت رو نباید تلف ...

چه کنم کرونا اومد بعدشم دائم لکه بینی و تحریم قرص تیروئید و تنظیم نشدن تیروییدم الانم دکتر میگه دهانه رحمت نزدیک به زخم الان دارم درمان میکنم نمی دونم این ماه با وجود داروهایی که دارم مصرف میکنم می تونم برم یا نه آخه شهر دیگه هست 

هر ماه می خوام برم لکه بینی پیدا میکنم وقتی میگم این ماه نمیرم خوب میشم نمی دونم چطوری دلم رو آروم ک ...

انشاالله بحق حضرت زهرا بدون درمان خدا بهت بچه بده تا این استرس ها رو نکشی 😔😔

وای خواهش میکنم یکم از آی وی افتون توضیح بدید؟؟؟  کی اقدام کردید به بارداری مشگلتون چی بود درم ...

نزدیک ۱۰ سال نازایی داشتم شوهرم مشکل داشت نه دارو میخورد نه عمل واریکسل 

دیگه رفتیم مرکز نازایی گفت خودت یکم تنبلی تخمدان داری ولی طوری نیست با دارو حله ولی شوهرت تو این ۱۰ سال نشده الانم نمیشه چون از قبل عکس رنگی داشتم فقط سونو رو دوم یا سوم پریود نوشت و ازمایش 

ازمایشا رو انجام دادم و بردم روز سوم پریودم سونو داخل انجام دادو دارو 

دوهفته امپول بعد تخمک کشی

چون شکمم اب اورد یا همون هایپر شد به خاطر دارو 

گفت دو سه تا پریود بگذر بعد بیا برای انتقال جنین 

جنین هام هم ۸ جنین خوب و گرید A بود 

دوتاش رو انتقال دادن بعد ۳ ماه 

دوتاش گرفت 

هر ماه می خوام برم لکه بینی پیدا میکنم وقتی میگم این ماه نمیرم خوب میشم نمی دونم چطوری دلم رو آروم ک ...

اره منم استرس داشتم مخصوصا که یکبار نتیجه منفی گرفته بودم. من همسرم خیلی باهام همراه بود. بیشتر اون نگران این بود که موفق نشیم و من ضربه روحی ببینم. همسر خیلی میتونه کمک کنه به ادم بهش بگو از نظر روحی بهت کمک کنه تا شانس موفقیتت بالا بره. و سعی کن بعد انتقال کاملا ذهنت رو از حواشی دور کنی. من که تا زمان ازمایش بدم گفتم هیچکس بهم زنگ نزنه و نه حالمو بپرسن نه سوالی. چون میخواستم در ارامش باشم.