2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

48515 بازدید | 183 پست

سلام  من تقریبا  نزدیک به 7 سال هست که از این مشکل رنج میبرم، اینو بگم که تقریبا تمام تایپیک هایی که مربوط به این مشکل هست رور تو این سایت خوندم و عمل کردم اما جواب نگرفتم ، 

این بو رو به هیچ عنوان متوجه نمیشم و فقط از واکنش ها متوجه میشم که بو دارم

بو بیشتر موقع صحبت کردن رخ میده طوری که اگه کسی یه متریم هم باشه کامل متوجه میشه ( توی نفس کشیدنم تو حالت عادی بعید میدونم کسی چیزی متوجه بشه اما اگر قرار باشه یه باز دم قوی از بینی بدم بیرون توی صورت کسی فکر میکنم متوجه بو بشه)

کار های بدون نتیجه ای که تا الان انجام دادم

1-رفلاکس یکم دارم اما دارو های رفلاکس رو خوردم اما تغییری حاصل نشد ، حتی برای یه روز 

2-آزمایش میکروب معده چندین بار دادم و نداشتم 

3-لوزه شاید یکم سنگ لوزه داشته باشم ( اما با وجود اینکه اونارو خارج میکنم بازم بو هست و از طرفی وقتی خارج میکنم بوی اونا رو کامل متوجه میشم ، اما بوی دهن خودم رو هزار بار هم دستمو جلو دهنم بگیرم و هان کنم بازم متوجه بویی نمیشم پس نمیتونه این بو از اونا باشه)

4 غذا میخورم و معده رو پر میکنم اما اگه همون لحظه بازم حرف بزنم کسی متوجه میشه

5-روزی سه وعده مسواک ؛ نخ دندون ، انواع قرقره دهانشویه ؛ با جوش شیرین ، با سرکه سیب

6- 4 تا دندون عقل نیمه نهفته داشتم و همه رو کشیدم ، دهان و دندان مراجعه کردم گفتن مشکی نیست و جرم خاضی نداری 

7-ازمایش کبد دادم گفتن مشکلی نیست ، 

8-خیس کردن انجیر خشک تو اب و خوردن خار مریم و قرض های کاهنده اسید معده و حتی مترونیدازل و همه رو انجام دادم و یه روز هم خوب نشدی ،

9-علائم سینوزیت رو اصلا ندارم و یه بار رفتم معاینه گفتن مشکلی از اونجا نیست

10- آدامس میخورم قرص نعنا  و هل مجوم اما بازم چند ثانیه بعد  اینا اثرشون که کم میشه بازم حرف بزنم طرف متوجه میشه

---

دیگه نمیدونم چیکار کنم ؛ خسته شدم از این زندگی ، با کسی حرف میزنی جلوی دهشو میگیره یا مدام بهت خوردنی تعارف میکنن 

بهترین موقعیت شغلیمو داشتم و خودم استعفا دادم 

30 سالمه از خواستگاری مترسم و کلی باید جواب مردم رو بدم که چرا ازدواج نمیکنی 

تقریبا کم آوردم به مرض خودکشی نزدیک شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال معده است باور کن

خودمم فکر میکنم از همون باشه ؛ اما باید چیکار کنم؟ کلی هم دکتر سنتی و طب اسلامی رفتم گفتن سردی معده ؛ پرهزیاتشون رعایت کردم و داروهاشون هم خوردم اما حل نشد

من نظرم اینه حتما حتما به دکتر مراجعه کنید و مشکلتون رو واضح در میون بزارید 

اینجا هر‌کی از تجربش میگه که افرین بهتون پیگیرش بودین کارهای زیادی کردین 

قطعا درمان داره یه مشکلی هست که دکتر تشخیص میده نظرم اسنه یا غدد برین یا گوش حلق بینی