2777
2789
عنوان

کیا بعد جدایی پشیمونن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 116 پست

من بخاطراعتمادبه یکی ازاقواممون که توزندگیم خیییلی دخالت میکردجداشدم یعنی عقدبودم پسره هم قبل این اشتباه من همش میگف بزور تورو برام گرفتن ,خلاصه جداشدم دروغ چرا اصلا ازخاطرم نمیره ولی الان زندگی خوبی دارم دوباره بایه پسرمجردازدواج کردم خیلی دوسم داره وباهم خوبیم یه بچه نازم دارم شکزخدا

من حتی ناراحت هم نشدم چه برسه ب اینک پشیمون شم 

حتما خیلی سختی کشیدی درسته ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پشیمونم چرا بیشتر بهش نریدم

ای وای ، نه بابا ولش کن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
این آمار رو از کجا آوردید؟

در  دنیای واقعی  دیدم  به جز موارد کم  سن کم طلاق گرفته ها  که خوشبخت میشن اکثرا  نفر سوم  رابطه میشن یا صیغه  یا افسرده یا الکی خوش  و  حمال و خدماتی خواهر  و برادرهاش و بچه هاشون میشن 

معمولا کسایی ک سر لجبازی جدا میشن پشیمونن کسی ک کم بیاره و طرفش اشغال باشه بعداً هیچ تغییری تو  ...

واسه من از سر لج نیس 

صبرم لبریز شده

حتما خیلی سختی کشیدی درسته ؟

بله... خیانتاش دروغاش بچه ننه بودنش  بی مسعولیت بودنش  احترام و ارزشی برام قاعل نبودنشون  پنهانکار بودنش  باور میکنی با همچین ادمی بودم ؟

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
اگر میشه موضوع تاپیک قبل من رو بخونید و نظرتون رو بگید ؟ 

مطالعه کردم. واقعا شاید این موارد باعث اذیت شما بشه، ولی دلیل طلاق نیست واقعا و‌خودتون هم میدونید.

چرا مرد و‌چه زن، هر دو بعد از ۲۰- ۳۰ سال زندگی در کنار خانواده، به خانه ی مشترک و ازدواج روی میارن، خب معلومه وابستگی ۳۰ سال توی سرشون خواهد بود. ولی این هارو باید با کلام و محبت و ......حل کرد نه طلاق! 

این نظر منه‌. ولی چون شما در متن زندکی خودتون هستید کاملا در تصمیم مختارید.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
در  دنیای واقعی  دیدم  به جز موارد کم  سن کم طلاق گرفته ها  که خوشبخت میشن ...

آره این رو تا حدودی قبول دارم ولی هستن خیلی ها هم که زندگی خوبی رو ساختن حالا چه به تنهایی چه با فرد دیگه

در  دنیای واقعی  دیدم  به جز موارد کم  سن کم طلاق گرفته ها  که خوشبخت میشن ...

شما در دنیای واقعی همه طلاق گرفته ها رو ندیدی عزیزم

تو اطرافیان من اغلب خانم هایی که جدا شدن خیلی موفق تر و شاداب تر از قبل زندگی می کنند

بله... خیانتاش دروغاش بچه ننه بودنش  بی مسعولیت بودنش  احترام و ارزشی برام قاعل نبودنشون & ...

میفهممت تا حدی