2777
2789

بنا به دلایلی من هیچ وقت نباید این حس و تجربه کنم خوشبحال کسایی که عاشق شدند و به عشقشون رسیدن/

بی عدالتی خدا رو تو این قسمت زندگیم نمیبخشم 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399201502]ببخشید جسارتا میشه بپرسم مگه مشکلتون چیه .؟[/QUOTE

یک چیزیه که ازدواج اینا مشکلی نیست ولی برای بچه دار شدن ممکنه مشکل پیش بیاد ادنایی که مثل من بودتد ازدواج کردند مشکل پیش نیومد ولی من نمی تونم ریسک کنم

[QUOTE=399201502]ببخشید جسارتا میشه بپرسم مگه مشکلتون چیه .؟[/QUOTEیک چیزیه که ازدواج اینا مشکلی نیس ...

منم یه مشکل دارم واقعا مثل این ارثیه و منتقل میشه به احتمال ۵۰درصد ولی بنظرم اینجوری سختش نکن حین بارداری اینا صد تا آزمایش هست 

ببخشید جسارتا میشه بپرسم مگه مشکلتون چیه .؟

یک چیزیه که ازدواج اینا مشکلی نیست ولی برای بچه دار شدن ممکنه مشکل پیش بیاد ادنایی که مثل من بودتد ازدواج کردند مشکل پیش نیومد ولی من نمی تونم ریسک کنم

منم یه مشکل دارم واقعا مثل این ارثیه و منتقل میشه به احتمال ۵۰درصد ولی بنظرم اینجوری سختش نکن حین با ...

موضوع بازی کردن با زندگی یک بچه معصوم نمی تونم ریسک کنم هیچ وقت الان هم که دیگه سنم هم بالا رفته

یک چیزیه که ازدواج اینا مشکلی نیست ولی برای بچه دار شدن ممکنه مشکل پیش بیاد ادنایی که مثل من بودتد ا ...

خب اینو مطرح کن

بگو بچه نمیخوام

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!