2777
2789
عنوان

بنظرتون دیگه چه واکنشی نشون بدم

47 بازدید | 5 پست

شوهرم قبلا خیلی کم سیگار میکشید جلوی ما نمیکشید یا توی ماشین جلوی دخترم نمیکشید.الان دوهفته ای هست وقتی شبا یا عصرا میریم بیرون جلوی ما میکشه منم خیییلی بدم میاد از اینکارا اصلا حالم بهم میخوره وقتی سیگار میکشه اصلا از بچگی بدم میومد، تا میکشه منم دعوا میکنم باهاش..ولی اون بازم کار خودشو میکنه میگه بگی نگی میکشم الکی هم اعصابمو نریز بهم.منم خسته شدم از بس گفتم و اعصاب خودمو و اونو بهم ریختم اونم کار خودشو کرد..بنظرتون دیگه نگم بهش؟میترسم هیچی هم نگم دیگه کلا عادی شه همینجوری کم کم زیادش کرده دوباره بیشتر از اینشم بکنه😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که اولاشه داد و بیداد کن چصونه واویلا بازی دربیار که انجام نده وگرنه عادت کنه دیگه هیچ جوره نمیشه جلوشو گرفت 

تازه ما خوبیم مامان دوستم مشکل تنفسی گرفته ازبس شوهرش تو خونه سیگار میکشه

الان که اولاشه داد و بیداد کن چصونه واویلا بازی دربیار که انجام نده وگرنه عادت کنه دیگه هیچ جوره نمی ...

بخدا مشکل منم همینه هر چی میگم حرف گوش نمیکنه میگه الکی بگی نگی من کار خودمو میکنم تازه بهونه بچه هارو پیش میکسم سرماخوردن سرفه میکنن ولی اصلا به اونورشم نیس میکشه میدم بیرون سیگارو بو نمیاد تو ماشین..دیگه امشب گفت هر چی میرسی میگی بهم اصلا منو نمیخوای فقط برای مارای خودت و اینا منو میخوای اگه یه درصد برخلاف میلت باشم دیگه هر چی میرسی میگی و مثل دشمن باهام رفتار میکنی..واقعا نمیدونم چی بگمش یکم اهمیت بده

بخدا مشکل منم همینه هر چی میگم حرف گوش نمیکنه میگه الکی بگی نگی من کار خودمو میکنم تازه بهونه بچه ها ...

والا من حقیقتا به مدت وقتی می‌رفتم پیش بابام می‌دیدم سیگار دستشه سریع از پیشش میرفتم و دوری میکردم وقتاییم که توی ماشین میخواست بکشه کاری میکردم ماشینو نگه داره بعد تهدیدش میکردم که پیاده میشم اونم سیگار نمی‌کشید دیگه دیگه پشیمون نمی‌کشه چون قبل که میکشید خودمو مامانم عمدا ازش دوری میکردیم