2777
2789
عنوان

کیا بعد جدایی پشیمونن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 116 پست
چرا وقتی باهاش ازدواج کردم دوستش داشتم خیلی زیاد ولی بعد از چند سال وبیشتر به خاطر دخالت های مادرش و ...

تنها مشکلش ، همینه ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
تنها مشکلش ، همینه ؟

خوب نه مشکلات دیگه ایم داره ولی همینکه به باد فحش میگیره خیلی بده کل عزت نفس آدمو زیر سوال میبره بدیهای دیگش اینه که نماز نمیخونه میدونه واسه من خیلی این موضوع مهمه حتی تو جلسه خواستگاری روی این موضوع تاکید کردم مثلا دروغ زیاد میگه ولی خوب به قول خودش یکسره میگه دروغ مصلحتی هست

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نه مشکلات دیگه ایم داره ولی همینکه به باد فحش میگیره خیلی بده کل عزت نفس آدمو زیر سوال میبره بدی ...

پس مشکلات شماهم مثل ما بیشتر رو محور اخلاق هس ، الان اختلافات ما خیلی بیشتر از اشتراکاتمون هس ، چقدر به طلاق فکر میکنی ؟؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
پس مشکلات شماهم مثل ما بیشتر رو محور اخلاق هس ، الان اختلافات ما خیلی بیشتر از اشتراکاتمون هس ، چقدر ...

همین الان یه فحش خیلی بد داد بعد گرفت خوابید انگار نه انگار احساسات منو جریحه دار کرده به جدایی خیلی فکر میکنم ولی دوتا بچه دارم ومتاسفانه خانوادم پشتم نیستن وپشتوانه مالی ندارم نمیدونم چیکار کنم

همین الان یه فحش خیلی بد داد بعد گرفت خوابید انگار نه انگار احساسات منو جریحه دار کرده به جدایی خیلی ...

همینجوری فحش داد ؟

ای بابا 

کاش میشد کاری کرد که فحش نده 

مشاوره رفتی ؟

همینجوری فحش داد ؟ ای بابا  کاش میشد کاری کرد که فحش نده  مشاوره رفتی ؟

نه گفت بریم تا جاییکه منم حال نداشتم گفتم خودت برو بعدشم بهم فحش داد گرفت خوابید

نه مشاوره نمیاد خودم خیلی دوست دارم برم ولی نمیاد 

من میخوام تنهایی برم دنبال یه مشاور خوب میگردم ، تلفنی هم باشه موردی نداره ، فقط خوب و کاربلد باشه ، 

توام تنهایی برو ، بهش هم نگو که میخوای بری 

نه گفت بریم تا جاییکه منم حال نداشتم گفتم خودت برو بعدشم بهم فحش داد گرفت خوابید

عادت کرده ، با مشاوره بهتر میشه به امید خدا