2777
2789
عنوان

کیا بعد جدایی پشیمونن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 116 پست
سر نادانی من الکی الکی ۴سال تودادگاها  

جدا شدی ؟ الان خیلی پشیمونی ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مننننننن خیلللللی پشیمونم ..... که چرا همون بار اول جدا نشدم ..فرصت دوباره دادم داغون شدم ... ...

خیانت ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خواهرزادم طلاق گرفت ، خیلی تلاش کرد برا طلاق ، مهریه شو بخشید نه تومنم پول وکیل داد ،احساس می کنم خی ...

پیش خواهرته الان ؟

مطالعه کردم. واقعا شاید این موارد باعث اذیت شما بشه، ولی دلیل طلاق نیست واقعا و‌خودتون هم میدونید. ...

اگه از شوهرت سرد بشی وکلا نخوایش چی باز بمونم وبسازم وقتی دوستش ندارم؟

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
خیانت جنسی عاطفی با چندین نفر آره مشکل فقط خیانت

ای وای من ، مطمعنی جن سی هم بوده ؟

شما در دنیای واقعی همه طلاق گرفته ها رو ندیدی عزیزم تو اطرافیان من اغلب خانم هایی که جدا شدن خیلی م ...

خدا کنه شاد باشن ظاهر با باطن فرق میکنه  اونی که از همه شاد تر بود  مادرش میگفت  هر شب دو تا قرص نخوره  دخترم خوابش نمیبره  بعد 6 سال طلاق  

ادم ها بعد از طلاق ادم قبل از ازدواج نمیشن   ای کاش میشد  

من بخاطراعتمادبه یکی ازاقواممون که توزندگیم خیییلی دخالت میکردجداشدم یعنی عقدبودم پسره هم قبل این اش ...

همینکه می‌گفته به زور تو رو برام گرفتن ،

این جمله باعث نمیشه ازش متنفر شی 

استاتر تاپیک قبلی ت رو خوندم  مشاور رفتید؟

نه فعلا 

تاپیکم تازه س

همینکه می‌گفته به زور تو رو برام گرفتن ، این جمله باعث نمیشه ازش متنفر شی 

منظور فک میکنم باتلاش میشد کاربه طلاق نکشه یجوری افتادیم تولجبازی درکل طلاق اصلا خوب نیس ام همش تو ذهنش میمونه اتفاقات قبل مگراینکهمجبورباشی گاهی واقعا درمانه