2777
2789
عنوان

کیا بعد جدایی پشیمونن؟؟

1783 بازدید | 116 پست

سر مسائل کوچیک جدا شدین یا بزرگ ؟؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میتوانید بنیان خانواده رو‌حفظ کنید. بعد از طلاق هیچی نیست.

مگر  شرایطی که مجبور به جدایی باشه.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

من حتی ناراحت هم نشدم چه برسه ب اینک پشیمون شم 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

در دنیای واقعی  90 درصد طلاق گرفته ها مخصوصا خانوم ها  پشیمانند  ولی در اینجا بیش از 90 درصد  طلاق گرفته ها شاد و خوش و خرم  دارن لذت میبرن از مطلقه بودن و تازه حس مجردی هم دارن 

خواهرزادم طلاق گرفت ، خیلی تلاش کرد برا طلاق ، مهریه شو بخشید نه تومنم پول وکیل داد ،احساس می کنم خیلی افسردس

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
تا میتوانید بنیان خانواده رو‌حفظ کنید. بعد از طلاق هیچی نیست.

اگر میشه موضوع تاپیک قبل من رو بخونید و نظرتون رو بگید ؟ 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره