2777
2789

بچها من 3 روزه عمل کردم.توی این 3 روز همش از محلول شست و شو استفاده کردم. دکتر شمام گفته بود بعد روز دوم با شامپو بچه اون ناحیه رو بشورین؟؟ اگه اره که لطفا بگید من چجور بشورم دقیقا. و اینکه موقع دسشویی مدفوع چیکار میکردین الان من 3 روزه نمیتونم مدفوع کنم چن بار تلاش کردم خون اومد از جای بخیه ها تو رو خدا بگید چیکار کنم بتونم راحت مدفوع کنم فشار نیاد تو این 3 روز روغن زیتون سبزیجات آب فراوان میوه و.. خوردم هیچ تاثیری نداشت امروزم یک قاشق شربت momخوردم بازم نشد لطفا کمک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شامپو نگفته بود بهم . یسری پماد و کرم ترمیم کننده  داده بود بهم .از توالت فرنگی استفاده کن .و اینکه عذر میخام الو خیس یا انجیر خیس بخور ک رودت نرم شه فشارت نیاد 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
یعنی اینقدر عمل بدیه؟ منم تو فکرش هستم .

یک هفته استراحت مطلق. من از محلکارم‌مرخصی گرفتم 

و اینکه قبل عمل وقتی امپول بی حسی میزد میخاستم داد بزنم انقد درد داشت. لنتی سِر هم نمیشد . چنتا امپول زد ... 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
عزیزم من شیاف استفاده میکردم هم شکمو روون میکرد هم درد و کم

دقیقا چه شیافی. یعنی اونو فرو میکردی راحت مدفوع میکردی بدون فشار؟ من احساس دفع میکنم ولی نمیتونم زور بزنم یک بار امتحان کردم خیلی خون اومد از بخیه