2777
2789

بچه ها کسانی که رشته فنی یا کاردانش خوندن و رشتشون بر اساس شرط معدله، با معدل ۱۹ و نیم به بالا ( ۳ ساا دبیرستان ) میتونن دانشگاه فنی شریعتی یا ولیعصر قبول شن؟ مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با معدل ۱۹/۵۰شریعتی قول نشدم حتی کرج هم قبول نشدم دیگه ببین اوضاع چقد خیطه

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من با معدل ۱۹/۵۰شریعتی قول نشدم حتی کرج هم قبول نشدم دیگه ببین اوضاع چقد خیطه

جدی، رشتتون چی بود؟

معدل سال اخرتون ۱۹/۵۰ بود یا جمع ۳ سال؟

ای بابا🥲🥲🥲💔💔

میشه جوابمو بدید لطفا 

بپرس میگم

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

جدی، رشتتون چی بود؟ معدل سال اخرتون ۱۹/۵۰ بود یا جمع ۳ سال؟ ای بابا🥲🥲🥲💔💔

معدل دیپلم و باید بزنیم دیگه معدل دیپلمم بود البته بستگی به مدرستونم داره ها شاید معدلتی شما پایین باشه حتی با معدل ۱۹هم بتونید برید ولی رشته طراحی دوخت بودم من رقابت سنگین و سخت بود نمیشد با این معدل رفت

بپرس میگم

مرسی عزیزم

عه شما طراحی دوخت بودید, من گرافیکم که خب بازم رشته پرطرفداریه و رقابت زیاده

بنظرتون توی دانشگاه های فنی به غیر از شریعتی و ولیعصر دیگه کدوم دانشگاه ها خوبن؟

مرسی عزیزم عه شما طراحی دوخت بودید, من گرافیکم که خب بازم رشته پرطرفداریه و رقابت زیاده بنظرتون تو ...

خب دانشگاه کرج و الزهرا و شریعتی خیلی خوبن اما یه چیزی میگم که هیچکس نمیگه اگه خانوادت مشکلی ندارن با جای دور و خوابگاه و خودتم معدلت حتی به۱۹هم نمیرسه و نمیخوای پشت کنکور بمونی شهرهای اطراف به خصوص زنجان و قمم بزن 

معدل دیپلم و باید بزنیم دیگه معدل دیپلمم بود البته بستگی به مدرستونم داره ها شاید معدلتی شما پایین ب ...

وای معدله سه سالت رو میشه بگی لطفا من امسال دوازدهم دوختم