shapalak مدیر عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 249 عنوان قبولی دانشگاه با شرط معدل، لطفا اگه میدونین بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 15560 بازدید | 26 پست بچه ها کسانی که رشته فنی یا کاردانش خوندن و رشتشون بر اساس شرط معدله، با معدل ۱۹ و نیم به بالا ( ۳ ساا دبیرستان ) میتونن دانشگاه فنی شریعتی یا ولیعصر قبول شن؟ مرسی 1401/07/24 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eiden عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 6 من با معدل ۱۹/۵۰شریعتی قول نشدم حتی کرج هم قبول نشدم دیگه ببین اوضاع چقد خیطه اووو چقد بددد ب نظرت رشته انیمیشن با معدل 19 ب بالا برمیداره؟
eiden عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 6 معدل دیپلم و باید بزنیم دیگه معدل دیپلمم بود البته بستگی به مدرستونم داره ها شاید معدلتی شما پایین ب ... اهاا پس اره دیگه طراحی دوخت خیلی طرف دار داره و رقابت سخته ..ولی کاش شرایط انیمیشنم میدونستم ببینم رقابت چطوری..
eiden عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 6 وای معدله سه سالت رو میشه بگی لطفا من امسال دوازدهم دوختم سلام عزیزم تونستی بری شریعتی؟
lavinoo عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 2 چجور شدی شما؟تونستی شریعتی قبول بشی؟ الان من نمیدونم باید معدل سه ساله چند باشه بتونم قبول شم سلام دوست من منم سال آخرم بود امسال شریعتی تهران زدم هم روزانه هم شب اون جوری که من شنیدم باید ۱۹ونیم باشی امکان قبولی ۸۰درصد به بالاست
architecturee عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3 قبول شدییی؟ بگو لطفا چون من خیلی استرس دارم معدلم ۱۹.۶۰ و رشتم معماری داخلیه
midiu عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 1 اهاا پس اره دیگه طراحی دوخت خیلی طرف دار داره و رقابت سخته ..ولی کاش شرایط انیمیشنم میدونستم ببینم ر ... یه سوال،اکر رشته ای باشه که رقابتش اصلا سخت نباشه باز هم نیاز به معدل بالایی داره؟ یا صرفا چون رقابت یه رشته ای سخته به معدل بالا نیاز داره؟
یپمسکصکصک عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 30 سلام دوست من منم سال آخرم بود امسال شریعتی تهران زدم هم روزانه هم شب اون جوری که من شنیدم باید ۱۹ون ... قبول شدیدددد؟؟؟؟؟؟؟؟😭
fatmeh_z عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 3 مرسی عزیزمعه شما طراحی دوخت بودید, من گرافیکم که خب بازم رشته پرطرفداریه و رقابت زیادهبنظرتون توی دا ... منممیخوام بیلم فتوگرافیک با معدل ۱۹/۵۶ به نظرت قبول میشم ؟؟ و اینکه شما رفتی ؟؟
fatmeh_z عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 3 سلام دوست من منم سال آخرم بود امسال شریعتی تهران زدم هم روزانه هم شب اون جوری که من شنیدم باید ۱۹ون ... قبول شدی ؟
fatmeh_z عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 3 قبول شدییی؟ بگو لطفا چون من خیلی استرس دارم معدلم ۱۹.۶۰ و رشتم معماری داخلیه سلام شما قبول شدی ؟؟
20nazijo عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 1 برای ثبت نام تو دانشگاه شریعتی شبانه بازم به شرط معدل و کنکور نیاز داره؟بعد قضیه اینکه ما بچه های گرافیک کنکور فنی نداره با شرط معدله اون چیه کسی میدونه؟؟
مستوره62 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 603 سلام نتایج دانشگاه شریعتی باشرط معدل اعلام شده ...میرم تو سایت ولی گزینه ای که نتایج دانشگاه فنی باشه نبود ولی فقط برای دانشگاه آزاد هست