2777
2789
به جای همه ی اینا خدا رو داری عزیزم توکلت به خودش باشه که یه روزی هر سختی تمام میشه

انشالله🙏😔انقدر عشق شوهر و بچه بودم از سن کم ک تو خاببمم نمیدیدم اینجور بشه من اونقدر شوهر دوستم ک اگر اهل بود طرفم جونمم فداش میکردم ولی نااهل بود

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد 70 لیسانس خانه دار 16 ساله ازدواج کردم یه پسر هشت ساله دارم، به آرزوهام نرسیدم ولی امیدم به خداست بچه دوم میخوام نمیشه، دعا کنید برام 

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
متولد 70 لیسانس خانه دار 16 ساله ازدواج کردم یه پسر هشت ساله دارم، به آرزوهام نرسیدم ولی امیدم به خد ...

انشالله ب خواسته هات برسی گلم

❤گرنگه دارمن آن است که من میدانم...شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...❤
عزیزم نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ولی می تونی کمکم کنی؟ منم متولد ۷۴ هستم و ارشد عمران دارم نزدیک ...

سلام قشنگم نرم افزارامونو یاد گرفتی؟مدرکشونو داری؟جایی برای کارآموزی(منظورم واحد درسی نیست) رفتی؟امتحان نظام مهندسی دادی؟

ببین لازمه که در وهله ی اول اتوکد و ایتبس و سیف رو کااااملا از بر باشی و و و حتماااا مدرکشونو داشته باشی

دوم اینکه حتماااا برو به دفاتر یا شرکت های فنی مهندسی سر بزن و ازشون بخواه بدون حقوق بعنوان کارآموز کنارشون باشی تا کارتو ببینن اکثرا اگه خوششون بیاد نگهت میدارن و بعدا جزو کادر میشی

سوم حتماااا آزمون رو شرکت کن و کارت نظام رو بگیر

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
 سلام قشنگم نرم افزارامونو یاد گرفتی؟مدرکشونو داری؟جایی برای کارآموزی(منظورم واحد درسی نیست) رف ...

ممنون عزیزم

ایتبس و سیف رو که کاملا بلدم و اتوکد رو هم آشنایی دارم ولی برای کار آموزی فعلا جایی نرفتم هر کجا سر میزنم پیشنهاد حقوق تا ۶ماه ۱ الی دو تومن میدن بیمه هم که اوایلش ندارن اونم نه جاهای تاپ و خوبا همه دفاتر کوچیک و معمولی..آزمون رو هم شرکت کردم ولی نتیجش نیومده هنوز

با این شرایط کلا دلسرد شدم دیگه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
ممنون عزیزم ایتبس و سیف رو که کاملا بلدم و اتوکد رو هم آشنایی دارم ولی برای کار آموزی فعلا جایی نرف ...

باور کن همیشه شروع همینه به حرفی که روز اول میزنن زیاد توجه نکن باید ببینن که میخوای و میتونی سعی کن حتما نظامو قبول شی مدارک معتبرم دستت باشه دستت پره واسه کار پیدا کردن من مدرک بین المللی ۳تاشو گرفتم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ