2777
2789

۷۵.پنج سال ازدواج کردم. ۶سال پیش ازدواج کردم. سه سال پیش حدا شدم. الان یه ساله که مجددا ازدواج کردم. و تو اقدامم. 

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو. خوندم من فک کنم ازهمتون پر جمعیت ترم 😂😂😂😂

متولد ۷۵

دخترم ۱۱سالش 

پسرم ۸سالش 

دختر کوچیکم ۳سالش 😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍🤭🤭🤭🤭🤭

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
منم ۷۶ و تازه عروسم😁🥰 دکترای مهندسی عمران دارم و شاغلم

عزیزم نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ولی می تونی کمکم کنی؟

منم متولد ۷۴ هستم و ارشد عمران دارم نزدیک به دوساله دنبال کار هستم ولی اصلا نمیشه دیگه درمونده شدم شما کار رو از کجا و چجوری شروع کردی؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

متولد ۷۳

۱۰ ساله متاهل 

زمان ازدواج دانشجو بودم باردار شدم انصراف دادم. دخترم ۳ ساله شد رفتم درسمو ادامه دادم لیسانس مو گرفتم.

الان دو تا دخمل ناز دارم و خانه دار

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

منم ۲۸سالمه مطلقه ام

ن شوهر دارم ن بچه ن خونه ن زندگی ن کار ن پول ن زیبایی ن شادی ن امید 

از همه هم سنام هزار پله عقبم....

نمی دونم چ گناهی ب درگاه خدا کردم ک مستحق اینهمه سختی و تحقیر و ذلالت هستم

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
یه استراحت میکردی خواهر خدا حفظشون کنه برات

فدااااات 😜😜😜

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹