2777
2789

مردا که خیانت میکنن همش دنبال بهونن یا میگن زنم چاق بود یا زشت بود یا جذابیتی نداشت یا اونم خیانت کرده بود بخاطر همین منم بهش خیانت میکنم وای خیلی اینجور مردا رو مخن شما یعنی بینقص ترین ادم جهان هم باشید موقع خیانت یه نقصی ازتن پیدا میکنن.

یکی نیست بگه مرتیکه عوضی موقع انتخاب مگه کور بودی.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی تا حالا مردم برا خیانت دلیل میارن ؟!

خیانت هیچ عذری نمیپذیره ولی خیلی از مردا براش دلیل میارن مخصوصا پیش اونی مه میخوان باهاش خیانت کنن

آره دوست همسر منم گفته بود خانومم ازم بزرگتر بود خیانت کردم،اخه مرتیکه ی عوضی خودت منت کشیدی تا راضی شد زنت بشه ....عجب مصیبتی هستند این مردای گور به گوری

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

اینا هرزه ان.مگه کور بودن وقتی می خواستن عروسی کنن؟؟

اره والا اونی که انتخاب کردی رو تا اخر عمر باید بخوای چه لاغر بشه یا چاق یا پیر