2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و منفی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 79 پست
من قصد داشتم سر برج برم بتا بدم میترسم از بتای پایین سر دخترم بعد۱۵روز بتام شد۴۸۰ قبلش ازمایشم منفی ...

هی خدا کنه ایندفه مثبت باشه و بمونه برات عزیزم نگران نباش که خودش بدتر از همه اس برا منم دعا کن لطفا گلم

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه یکی دوساعته بود لانه گزینی امیدوار باش عزیزم و مطمئن باش خدا بهترینا رو برات پیش میاره مثبت ...

آره فقط یکی دو ساعت بود حدود ساعت۱۲ تا ۲ اونم هربار ک میرفتم دسشویی میدیدم فقط. توکل بر خدا دعام کن خدا نا امیدم نکنه

یا رب نظر توبر نگردد
هی خدا کنه ایندفه مثبت باشه و بمونه برات عزیزم نگران نباش که خودش بدتر از همه اس برا منم دعا کن لطفا ...

ان شا الله عزیزم  هرچی از خدا میخوای بهت بده گلم دعا کن دست خالی بر نگردم. دخترم تنهاست خواهربرادرمیخواد

یا رب نظر توبر نگردد
سلام من امروز 2 روز از موعدم گذشته بی بی زدم منفی بود، میدونم زود زدم اما دردای عجیبی دارم روانم بهم ...

ای وای برو دکتر خو گلم... علایمت ممکنه بارداری باشه ...ولی منم تجربه ای ندارم کمکت کنم فقط برو دکتر و موز بخور یا گلابی و آب زیاد برا یبوست خوبه عزیزم

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

سلام من امروز 2 روز از موعدم گذشته بی بی زدم منفی بود، میدونم زود زدم اما دردای عجیبی دارم روانم بهم ریخته.

درد شدید سمت راست در حدی که بسمت راستم نمیتونم بخوابم، ببخشید یبوست شدم شدید، و در هر حالت دفع ادرار یا اجابت مزاج یکم زور بزنم یه درد شدیدی توی پایین تنم میپیچه که نمیفهمم چکار کنم     

شما کسی اینجوری بوده ؟؟؟

ن الان میرم آزمایش ولی میترسم منفی باشه

نترس عزیز تو دلت بگو خدایا تو بزرگی تو مهربونی خودت هر چی صلاحه پیش بیار...انشالله مثبتی بیای خبرشو بدی گلم

ن الان میرم آزمایش ولی میترسم منفی باشه

نترس عزیزم یع از هست از استرس میای بیرون انشاللع ک مثبتع.. تیتر بتابده شاید بتات پایینه هنوز

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
سلام چون مارکش فرق داره ،حساسیت بی بی چکار باهم فرق داره.اینا هردو مثبته،مبارکه😍

ن عزیزم دوتای آخر مدیکوره ولی جوابشون یکی نیست یکیش خط پرنگ و یکی هاله جالب اینجاست ک دیروز پرنگ تربود من انتظارم این بود ک الان پرنگترازدیروز باشه

خدايا شكرت 🌈
ان شا الله عزیزم  هرچی از خدا میخوای بهت بده گلم دعا کن دست خالی بر نگردم. دخترم تنهاست خواهربر ...

مممنونم ازت گلم لطف داری ... دعا میکنم برات هر چی خیر پیش بیاد برات نگران نباش خدا خودش میدونه چی به صلاحمونه... 

خیلی دل شوره دارم 6 ماه اقدامم الان 3 ماه دارم دارو مصرف میکنم برام دعا کنید

دعا میکنم میکنم برات عزیزم هر چی میخوای همون بشه