2777
2789
عنوان

بابای بی منطق

93 بازدید | 5 پست

من پدر خیلی بی منطقی دارم به قدری بی منطق هستش که اصلا حرف سرش نمیشه من تهرانم و پدر مادرم شهرستان خیلی دلم تنگ میشه و دوست دارم زود به زود ببینمشون الان به اصرار من اومدن و من اشتباه کردم و پسرم دو سالشه و دوست داره پیش اونا بخوابه الان من سرما خوردم و احساس میکنم پسرمم کمی بی‌قراره میترسم شب تب کنه و باید هوشیار بخوابم چک کنمش میگم اینجا بخوابم بابام میگه نه اینجا نخواب گفتم باشه پس شب میام چکش میکنم میگه نه لازم نیست چک کنی ما هستیم. بلاخره میترسم خوابشون ببره و از تب بچه بیخبر بشن گفتم پس پیش خودم میبرم بخوابه که هوشیار بخوابم وایساده با من دعوا گرفته که پس ما فردا میریم😢 خب من چه کنم نه می‌ذاره بیام چکش کنم نه می‌ذاره ببرمش پیش خودم🥺

خب بهشون بر خورده این چه رفتاریه اونا خودشون بچه بزرگ کردن میدونن چجوری باید حواسشون باشه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بهشون بر خورده این چه رفتاریه اونا خودشون بچه بزرگ کردن میدونن چجوری باید حواسشون باشه 

خب من دلم نمیاد مامانم تا صبح بیدار باشه منو بزرگ کرده بچمو چرا بزرگ کنه الان وقت استراحتشه

خب من دلم نمیاد مامانم تا صبح بیدار باشه منو بزرگ کرده بچمو چرا بزرگ کنه الان وقت استراحتشه

خب گلم یه شب کاری نمیشه نوهشونه اگه اذیت میشدن میگفتن ببرش تعارف که ندارن 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!