2777
2789
عنوان

بچها فیلم پیر پسر و دیدم حالم بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن واقعیت جامعسکدوم جامعهکجا زندگی می‌کنید مگه؟!

والا طرفای ما که هیچ طرفای قومامون و هر کی میشناسم از هر طرف ایران هم اینطور نیس 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

واقعیت جامعه خیلی مشکلات هست ولی اگه کسی نفهمه قصد کارگردان از این حجم از اغراق و سیاه نمایی چیه به ...

افرین بعد ملتی که هدف تولید رو نمیفهمن فک میکنن دلشون به حال مردم سوخته

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

وای چه گیری دادی خب خری که متوجه نمیشی قصد فیلم سیاه نماییه خیلی بمونی بخوای جواب بدی یهویی یه جل می ...

بی ادب بی شخصیت

خر خودتی و تمام کسانی که ادب بهت یاد ندادن

اینجا چاله میدون نیست که هر بی تربیتی بریزه اینجا

عزیزم‌قرار نیست که تو این مواردم پشت همچی زنی باشیم ...عقل باید داشته باشی ..خیلی از خانومها کارای ا ...

تو  یکی توی دنیای واقعی کی هستی واقعن راه میری فقط پشت سر همجنس خودت میگی ولی امثال تو اب ندارن وگرنه شناگر ماهرین نگران نباش دنیا میچرخه سر جای همچین زنایی قرارت میده 

اینکه فیلم بود ولی امان از همجنسامون با اینهمه قضاوتو زن ستیزیشون تو دنیای واقعی چی هستید تاسف برای ...

اخه اینا بدون اجازه شوهر نمیتونن جایی برن برده ن ببینن یه زن بکم ازاد باشه میگن هرزه س فلانه نمونه این کاربر تو دنیای واقعی پره. همرو خراب میدونه از ذات خراب خودشو کثیف کاریای پنهانیش

اخه اینا بدون اجازه شوهر نمیتونن جایی برن برده ن ببینن یه زن بکم ازاد باشه میگن هرزه س فلانه نمونه ا ...

آفرین دقیقن اینجور افراد یا ازادی نذارن از حسادت میگن با خودشون مشکل دارن فک کن فیلم دیدن پشت همجنس خودشون اینو میگن تو دنیای واقعی چی هستن هیچکس امان نداره از دستشون