2777
2789
عنوان

کتاب نظام قدیم

169 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان.

کسی کتاب لقمه مهروماه وایه ارایه های ادبی و قرابت معنایی

و

کتاب شهاب اناری

وکتاب کنکوری ریاضی و آمار

نظام قدیمشو داره؟

من میخام بخرم ازتون اگردارین.

واسه ازمون استخدامی داری میخونی؟؟😄

هنوز نه فعلا دارم کتاب جمع میکنم دورخودم😁😁کتابای خودمو اون زمان دادم ب نون خشکی هزارتومن بهم پول داد😁الان دنبال کتابم خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نه فعلا دارم کتاب جمع میکنم دورخودم😁😁کتابای خودمو اون زمان دادم ب نون خشکی هزارتومن بهم پول د ...

اخه منم عین تو دنبال کتاب بودم همش😄 

دقیقا هم همین کتابا 

وای اره من اونموقع سال ۹۰ کنکور دادم کلی کتاب های گاج داشتم همشو دادم رفت الان یه مدت در به در دنبال همون کتابا بودم انقد گشتم کارم کشید به انقلاب کلی کتاب اونجا پیدا کردم بعد دیوار و زیر و رو کردم اونجاام یه چیزایی پیدا کردم یه چیزاام نظام جدید پیدا کردم 

ان شاالله موفق باشی 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
ریاضی انسانی مهر و ماه انسانی من نظام جدید گرفتم   شماام اموزش پرورش میخونی؟

من رشتم مدیریته .ببینیم چ آزمونایی رشتمونو ورمیدارن😢برای بانک هم چندماه دیگ فک کنم ازمون بزارن

ریاضی انسانی مهر و ماه انسانی من نظام جدید گرفتم   شماام اموزش پرورش میخونی؟

نظام جدید و قدیم فرقی نداره ینی؟بعضیامیگن نظام قدیمو بخونید .منم گیج شدم .اصن نظام قدیم خیلی سخت پیدامیشه