2777
2789
عنوان

دیگه تو نی نی سایت هر چیزی و نپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 71 پست
حتما زنش گفته بوده تو نی نی سایتم 

فک کنم سابقه  جستجو شو دیده بود من نمیدونم فقط درحدی بود که دکتررو‌پیدا کرده بود و...ادرسش اصن دوست مدارم بگم خانومه چی شده که اینارو‌پرسیده همه ما ترسشو داریم ولی میشه از این ترسای ما علیه خودمون استفاده کنن 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکرین شات نمیشه؟

اسکرین شاپ برای دادگاه معتبر نیست

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

چیز بدی که نگفتم ولی یادم باشه ازدواج کردم کاربریمو بترکونم  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مشکل اینه که نی نی سایت برای حذف تاپیک ها قوانین سخت گذاشته،  قبلا یه بمب داشت که میزدیم و تاپیک میترکید،  الان باید تو روزها و ساعت های خاص لینک بذاریم تو یه تاپیک و بعد نی نی یار حذف تاپبک بیاد و روزی یکی هم بیشتر نمیشه حذف کرد،  خب اینا دیگه واقعا سختگیری الکیه

من با کسی می‌خوام ازدواج کنم همه چیم می‌دونه خیالم از این چیزا راحته .

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌