2777
2789
عنوان

ترس از جواب مثبت به خواستگار

240 بازدید | 26 پست

وضع ما متوسط و معمولیه و فامیلامون فقط در حد سلام علیکن باهامون 

ولی فامیلای اونا خیلی پشت همن وضعشونم بد نیس مثلا تو عروسیه یکی از فامیلاشون اینا برداشتن ۱۵ تومن کادو دادن

بعد مثلا ما اگه عروسی کنیم مامان بابای من شاید بتونن ۱۰، ۱۵ تومن تازه کادوی عروسی منو بدن :(

فامیلامونم  یکی دوتاشون بترکونن ۱ تومن بقیشون در حد ۵۰۰ تومن

برا اونا کمتر از ۲،۳ تومن عرف نیست😑

چیکار کنممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی شرایط خوبه قبول کن به فامیلا کاری نداشته باش به نظر من سطح پسر بالاترم بود مشکلی نیس

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

عزیزم ببین از نظر شخصیتی وفرهنگی بهم میخورین؟به نظرت عاقلانه س بخاطر کادو دادن یا ندادن فامیل خواستگارتورد کنی؟گیرم اینم رد کردی اگه خواستگار بعدیتم شرایطش این باشه باز میخوای ردش کنی؟

بعدم تو همه فامیلا از مشکلات هست هرکس یه جوریه ویه اخلاقی داره اعتماد بع نفستم ببر بالا

کاربرسابق
ترسش اینه ک فردا روز سرکوفت بزنن

باید طرفت رو اونقد بشناسی که بدونی اهل این رفتارها نیست بعد بهش بله بدی 

اونی که بخاطر کادوی فامیل بخواد سرکوفت بزنه بدرد زندگی نمیخوره 

میزان کادو بستگی به اخلاق خانواده ها داره ، مثله اینه بگیم چرا فلان فامیلت مهربون نیست 

فامیلم به من چه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

ساده انگارانه است اونایی که میگن این اختلاف در کادو دادنه ...در حقیقت این اختلاف مالی و طبقاتی هست که چیز کمی نیست ... بالاخره مشکلاتی پیش میاره در زندگی که شدتش بستگی به شدت این اختلاف طبقاتی داره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
باید طرفت رو اونقد بشناسی که بدونی اهل این رفتارها نیست بعد بهش بله بدی  اونی که بخاطر کادوی ف ...

دقیقا منم همینو میگم اگر خانواده ای هستن ک اهل این کارا نیستن عالیه بره ولس اگر اهل سرکوفت زدن باشن تو هر دعوا و بحثی شوهرشو خانوادش میخا بگن فلانید چلانید