مدتی بود که صبح از خواب بیدار می شدم دست راستم گزگز می کرد و زیر چشمم پف میکرد و تکرر ادرار داشتم، آزمایش ادرار دادم عفونت نداشتم بعدش به خاطر اضافه وزنم تصمیم گرفتم که رژیم بگیرم قند و نوشابه رو کلا حذف کردم و غذامو نصف کردم و بعد از ۲. روز متوجه شدم کهاون علایم کلا از بین رفتن و
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم برنجو کم کردم و همیشه نمیخورم جای نون گندم هم نون جو بخور...ورزش کن عرق کنییی....شکر سفیدو قططط کن ببین همه چیت نرمال میشه آرامش و اعصابت هم هگینطور
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
ممنون به نظر شما من در چه حد قند دارم؟ از جواب آزمایش میترسم
نمیدونم از کجا بدونم اما رژیم و ورزش بهترین درمانه
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️