ولی از اونجایی که 3ماهه مادرموازدست دادم تاحالاهیچ عروسی بعدش نرفتم حتی تومحلمون اینم امشب پدر عروس خیلی اصرارکردک عروس حتما گفته بایدبیاید،دختره دوستمه باباش پسرعموی مادرم میشه منم ناچارگفتم باشه میام ولی دلم نمیخادارایش کنم واقعاچیکارکنم به نظرتون بده بدون آرایش برم؟فامیلامون ازهمه جا هستن زاهدان واونورا
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس ی میکاپ ساده انجام بده موهاتو ی مدل ساده بزن برو
خدامادر تون رو بیامرزه💔
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ینی بدون اینک هیچ آرایشی داشته باشم برم مشکلی نداره
ولی یه ارایش ملایم خودتون کنین و لباس مجلسی بلند مثل سرمه ای..مشکی ..سبز تیره و.. بپوشید
هم خودتون اذیت نمیشید چون تیره و ملایمه...لباس مناسب مجلس پوشیدید
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ن عزیزم شما دیگ عروسی رومیرید عذادار میستی یعنی پس ی میکاپ ساده انجام بده موهاتو ی مدل ساده بزن بروخ ...
خیلی ممنونم ولی مجبوری میرم دلم نمیخاداصلا
نه عزیزم میدونیم ناراحتی مادر خیلی مهمه ولی خب برو دلت باز میشعارایش نکنی بهتره نری اصلا
دستودلم نمیره بخدا