2777
2789

وای عزیزم دختر خواهر منم دو سال پیش اینجوری شد اون موقع چهار سالش بود یه بیماری پوستی ویروسیه من اسمشو فراموش کردم رفت دکتر فوق تخصص بیماریهای پوستی و عفونی بهش به قرص و پماد داد ولی گفت این ویرایش مثل تبخاله که تو بدن فرد میمونه به محض اینکه تو شرایطش قرار بگیره دوباره عود می‌کنه مثل استرس و ترس پارسال هم به بار شد که در حد همون تاول‌های عفونی بود که تا رو انگشتش زد خواهرم سریع قرصشو داد خوب شد 

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم دختر خواهر منم دو سال پیش اینجوری شد اون موقع چهار سالش بود یه بیماری پوستی ویروسیه من اسم ...

جدی 

بخدا خیلی میترسم 

نمیدونی چ دارویی داد بهش اخه دکتر پماد داده ببینم این پماد ها نیستن

عزیزم  دکتر درویشی متخصص عفونی و بیماری های گرمسیری    اسم کوچیکش اگر اشتباه نکنم محمد   فوق العاده دکتر خوبی هست  بینهایت صبور و مهربان   یعنی مردم برای درد پا و کمر هم میان پیشش بسکه کارش خوبه انرژی مثبت داره دستش سبکه  

تو نت سرچ کن  دو تا مطب داره تهران  یکی پیروزی  نزدیکای پرستار   یکی هم فکر کنم  مهرآباد     حتما اگر نتیجه نگرفتی از جای دیگه برو پیشش پشیمون نمیشی 

واقعا واسه لحنت متاسفم

برا خودت متاسف باش

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
حتما بدلیل هم صحبتی با شما

اوکی تو خوبی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄