2777
2789

قارچ مگه‌ قرمز نمیشه و هم خارش داره

شبیه تاول یا جوش چرکیه

از داخل نیست ؟نمیدونم  متخصص باید بفهمه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

عزیزم این ویروس دست وپا ودهانه،سرچ کن گوگل،دختر منم گرفت بعدیه هفته خوب شد

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چرا این کارو کنه اومدی و عفونتش پخش شد😐

باز متخصصا خودشونو انداختن وسط 

با نوک سوزن هیچی نمیشه 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

دکتر ساینا بپرس گلم عکسم بفرست من هر بار سوال پرسیدم راضی بودم البته ویزیتم باید بدی ولی راحت چت میکنی سوالاتتو میپرسی فعلا اونجا بپرس تا نوبت دکتر پوستت برسه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

اسی دلم ضعف رفت بمیرم برااین بچه اخه تروخدا ببر دکتر پوست حتما حتما باسماجت پیگیری کن اوضاعش خیلی بحرانیه مراقبش باش.ناخوناش باز شده قربونش برم اخه دردش نمیکنه؟؟؟

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
ممنونم 🙏♥️

گویا آبادانه به این شماره زنگ بزن و بگو عکسشو کجا بفرستم که دکتر ببینه

09214299415

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
درد میکنه نمیزاره حتی نگاه کنم

اونوقت نکن

دستاشو خشک نگه دار 

نذاز دستاشو ب دهنش بزنه

اگه دستکش داره دستش کن

ولی حتما زودتر ب دکتر پوست ببرش

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
این زخم شده. ولی اون زخم نمیشه ک. فقط جوش چرکی میزنه

چرا میشه ناخوناهم میوفتن

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀