2777
2789
خصوصی 

چه عجیب 

من شیرازم 

وقتی میرم دکتر وبیمارستان خصوصی انتخاب می‌کنم دکتر موظفه ک بیاد 

این زیرمیزی رو هم من اینجا شنیدم تو آشناها ندیدیم کسی پول بده ک دکتر بیاد سرعملش

تو بیمارستان دولتی اره ولی خصوصی نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو بار سزارین یه بارم مشکل زنان یه قرون هم اضافه تر از بیمارستان ازم نگرفتن

از طرفی هم میترسم دکتری که اینقدر پولکی باشه بزنه یه بلایی هم سرم بیاره الکی الکی 

منشی میگه وقتا پره و میفته شش ماه دیگه منم از شدت درد نمیتونم عقبش بندازم نمیدونم چکار کنم پریودیم ق ...

آمپول ویتامین کا رو شنیدم ، البته چون عمل داری قبلش حتما با دکترت مشورت کن که موقع عمل مشکلی برات پیش نیاد خدای نکرده

آمپول ویتامین کا رو شنیدم ، البته چون عمل داری قبلش حتما با دکترت مشورت کن که موقع عمل مشکلی برات پی ...

ممنونم‌ عزیزم حتما فردا با منشی تماس میگرم به دکتر بگه خدا کنه زودتر خوب شم 

سلام ببخشید شما علت خونریزتون مشخص شد منم الان یکماهه درگیر خونریزی ام ترنسید و مدروکسی میخورم کم شده ولی قطع نه

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
سلام ببخشید شما علت خونریزتون مشخص شد منم الان یکماهه درگیر خونریزی ام ترنسید و مدروکسی میخورم کم شد ...

سلام ، نه همه آزمایشا نرمال بودن ، تو سونوگرافی هم مشکلی که مربوط به خونریزی باشه نداشتم ، دکترا هم خودشون متوجه نشدن اصلا 

سلام ، نه همه آزمایشا نرمال بودن ، تو سونوگرافی هم مشکلی که مربوط به خونریزی باشه نداشتم ، دکترا هم ...

سلام ممنونم دقیقا مثل من الان پاک شدم ولی دارو میخورم نگرانم با قطع داروها دوباره خونریزی پیدا کنم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
سلام ممنونم دقیقا مثل من الان پاک شدم ولی دارو میخورم نگرانم با قطع داروها دوباره خونریزی پیدا کنم

البته به من هیچ دارویی ندادن ، اما چندساله این مشکل رو دارم و اصلا رفع نشده 

البته به من هیچ دارویی ندادن ، اما چندساله این مشکل رو دارم و اصلا رفع نشده 

وای جدی یعنی درمان نداره؟ من از ۱۴ مهر تا الان خونریزی و لک بینی داشتم بزور با قرص حل شد ولی خب هنوز درگیرم

وای جدی یعنی درمان نداره؟ من از ۱۴ مهر تا الان خونریزی و لک بینی داشتم بزور با قرص حل شد ولی خب هنوز ...

یه سریا دلیل هورمونی یا پولیپی داره که با برداشتن پولیپ یا درمان هورمون خوب میشه ، اما برای من کاملا بی دلیل هست ، برای شما خوبه که از ۱۴ مهر هست ، من چندین ساله که مشکل دارم

یه سریا دلیل هورمونی یا پولیپی داره که با برداشتن پولیپ یا درمان هورمون خوب میشه ، اما برای من کاملا ...

پولیپ تو سونو شکمی یا تومعاینه پیداست؟ راستش من با مفنامیک و ترنسید قطعش کردم ولی باز بعد رابطه خونریزی دارم ازایشات هورمونی دادم خوب بودن