2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور

میخوام بدونم اگه کسی به سن قانونی ۱۸رسید راسته که از اونجا بیرونش میکنن😔؟ دخترها و پسرها بعدش چی میشن؟ 

من رفتم برای فرزند خوانده اقدام کنم ک بخاطر نداشتن پایان خدمت همسرم نتونستم ...ارزومه ی بچه داشته باشم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میخوام بدونم اگه کسی به سن قانونی ۱۸رسید راسته که از اونجا بیرونش میکنن😔؟ دخترها و پسرها بعدش چی می ...

بله 

شوتت میکنن بیرون

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

میخوام بدونم اگه کسی به سن قانونی ۱۸رسید راسته که از اونجا بیرونش میکنن😔؟ دخترها و پسرها بعدش چی می ...

من شنیدم یه خونه براشون اجاره میکنن دخترا جدا پسرا جدا و شرایط کار یا ازدواج اگه براشون فراهم بشه میرن پی زندگیشون.

من شنیدم یه خونه براشون اجاره میکنن دخترا جدا پسرا جدا و شرایط کار یا ازدواج اگه براشون فراهم بشه می ...

خخخخ اره دوبار

بله شوتت میکنن بیرون

ای وای خدا بگم چیکارشون کنه این دولت بی خاصیت مارو....دقیقا توسنی ک بیشتر نیاز ب حامی دارن ترد میشن ...میشه برام دعاکنی خدا یه دختر خوشگل نصیبم کنه بردارم🥲

ای وای خدا بگم چیکارشون کنه این دولت بی خاصیت مارو....دقیقا توسنی ک بیشتر نیاز ب حامی دارن ترد میشن ...

خانم دعای من اگه گیرا بود واسه خودم  فایده میکرد

خانم دعای من اگه گیرا بود واسه خودم فایده میکرد

عزیزم دعای تو همیشه گیرا بوده ، من و توهرکدوم به نوعی درامتحانیم ، پاداش صبوری هامون را میبینیم .....انشاالله بهترین ها نصیبت بشه