2777
2789

البته برای من دیگه هیچی عجیب نیست وقتی خودم و همسرم و شناختم 🤭

عجیب ترین قسمت ماجرا اینجاست به این نتیجه رسیدم آدمیزاد در حال یادگیریه و نمیشه گفت شناخت ما همیشه کامله 

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐ته قاشق کرده بود تو حلق  😂😂گفت گلوم میخاره  ینی من واقعن تز دستس کلمو خواستم بکوبم ...

چه خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم تازه عقد بودم چایی برا دوتامون اوردم بعد انگشتشو زد به دوتا چایی اونی که خنک بود داد به من گفت بفرما🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی خدایی الان جنتلمن شده آقاش کردم تحویل مادرش دادم البته هنوزم در حال آموزشه

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍

هنوز عقد نکرده بودیم سر خرید لباس مجلسی مراعات نکرد داشت غر میزد داداشاش و خواهراش بردنش ساکتش کردن یه گوشه

ماهم نفهمیدیم پرخاشگر و بداخلاقه بعد ازدواج متوجه شدم چرا اینو بردن دور از چشم ما

مبخواستن پشیمون نشیم الان هر بار موقع خرید هر چیزی این داستان رو دارمو خانوادشو لعنت می کنم😐💔

😐😐ته قاشق کرده بود تو حلق  😂😂گفت گلوم میخاره  ینی من واقعن تز دستس کلمو خواستم بکوبم ...

واقعا ؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟ اولین باره تو عمرم میشنوم 🤭🤭🤭🤭 هنوز هم همسرت چنین کاری می‌کنه ؟؟؟

واقعا ؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟ اولین باره تو عمرم میشنوم 🤭🤭🤭🤭 هنوز هم همسرت چنین کاری می‌کنه ؟؟؟

نه دیگه گفتم که درست شد الان لباس مارک میخره و اداب اجتماعیو از من بهتر رعایت میکنه همه دوسش دارن

هنوز عقد نکرده بودیم سر خرید لباس مجلسی مراعات نکرد داشت غر میزد داداشاش و خواهراش بردنش ساکتش کردن ...

چقدر. سخت و پر تنش گذشت برات . مشاوره پیش از ازدواج نرفته بودین ؟ هنوز هم پرخاشگری می‌کنه ؟ موصوعاتی که پرخاشگری می‌کنه چه مواردی هست؟ الان مشاوره رفته همسرت برای مشکلش؟ برای خودت وقت می ذاری؟ می‌دونم داره سخت میگذره برای رشد خودت وقت و زمان بذار جون دلم 

نه دیگه گفتم که درست شد الان لباس مارک میخره و اداب اجتماعیو از من بهتر رعایت میکنه همه دوسش دارن

کمال همنشین در وی اثر کرد 😍😍😍 خوشبخت بشید 😍😍😍

😂ن دیگه کلی داد بیداد کردم سرش ..این چ کاریه بچه یاد میگیره ...خلاصه اونم 😑😑😑ب این شکل گفت خوب 

صداتو ببر ...😂😂دیگه انجام نداد

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑
چه خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم تازه عقد بودم چایی برا دوتامون اوردم بعد انگشتشو زد به دوتا چایی ...

😳😂😂😂😂وای چ چندش بوده کارش ببخشیدا

😂😂😂حس میکنم تو فاز کودک درونش بوده

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑
😳😂😂😂😂وای چ چندش بوده کارش ببخشیدا 😂😂😂حس میکنم تو فاز کودک درونش بوده

آره داشتم سکته میکردم تا مدتها بهش فک میکردم

چقدر. سخت و پر تنش گذشت برات . مشاوره پیش از ازدواج نرفته بودین ؟ هنوز هم پرخاشگری می‌کنه ؟ موصوعاتی ...

اره خیلی اذیت شدم ولی تو خانواده من اولین نفر ازدواج کردمو پدرو مادرم تجربه نداشتن فقط میگفتن درست میشه

یبارم بعد عروسی برا طلاق رفتم برگشتم دیدم مشکل باروری هم داره الان ۴ساله برا بچه ناراحتم اخلاق بدشم بیشتر شده به خاطر مشکلش

خیلی سخت تر می گذره امیدم به خداست

چه خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم تازه عقد بودم چایی برا دوتامون اوردم بعد انگشتشو زد به دوتا چایی ...

عزبز دلم ، خواسته محبت و توجه‌ اش رو بهت نشون بده . این مدلی نشون داده 🤭