2777
2789
عنوان

یه ماجرای معمولی(هرکی حوصله داره بیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 49448 بازدید | 701 پست
با هم در ارتباط بودیم. دقیقا تا وقتی شونزده هفده سالم بود مرتب پیام رد و بدل میشد و هر روز با هم حرف ...

حامدم ازدواج کرده؟

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد بدونم اون اتفاقات که باعث شد هردو دیگه نخواین باهم باشین بدونم چیه    

وای دقیقا منم ....مگه میشه این همه عشق یهو تبدیل بشه ب یه چیزی ک هردو نفر نخوان با هم باشن

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

چرااا؟حامد بد شد؟چی شد؟

خیلی چیزا پیش اومد خلاصش اینه که وقتی کنار هم بودیم تازه متوجه شدیم همه چیز به اون قشنگی که خیال میکردیم نیست. کلا فرهنگ و سیستم زندگیش عوض شده بود. اتفاقاتی هم توی خانواده ما افتاد که عملا رابطه رو غیر ممکن کرد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی چیزا پیش اومد خلاصش اینه که وقتی کنار هم بودیم تازه متوجه شدیم همه چیز به اون قشنگی که خیال میک ...

پس چطور شد ک اون اتفاقات مانع ازدواج داداشت و خواهرش نشد

ولی خیلی ناراحت کننده بود بنظرم😓

ویدا الان چن سالته؟ تو و حامد همسن بودین؟

26

نه اون چهار پنج سال بزرگتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
26 نه اون چهار پنج سال بزرگتره.

با اینکه ندیدمت تا حالا ولی از شخصیتت خوشم میاد ..بازم واسمون داستانایه خوشگل بزار منتظریمممم😍😍😍

26 نه اون چهار پنج سال بزرگتره.

منم امشبم پا گذاشتم ب ۲۶ سالگی🥲😍

عزیزم امیدوارم زندگی خوب و خوشی کنار همسرت داشته باشی و روزی برسه ک دیگه هیچوقت حسرت اون روزارو نخوری❤

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
منم امشبم پا گذاشتم ب ۲۶ سالگی🥲😍 عزیزم امیدوارم زندگی خوب و خوشی کنار همسرت داشته باشی و روزی برس ...

تولدت مبارک. امیدوارم بهترین سال عمرت باشه  

ویدا بازم برامون بنویس لطفا🥰

منم تگ کن😘😘😘😘

کاش داستان حامد رو تا وقتی برسیم به زمان حال ادامه میدادی که ببینیم دقیقا چی شد که نخواستید باهم باشید۰🥲🥲🥲🥲

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘