2777
2789
عنوان

یه ماجرای معمولی(هرکی حوصله داره بیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 49448 بازدید | 701 پست
چند دقیقه بعد با ماشینی که حدس میزدم اجاره ای باشه اومد دنبالم. اون روز رفتیم جواهر ده و تا شب با هم ...

سلام استارتر اگه این قسمت از داستانت واقعی باشه به نظرم شما بیخودی همه چیز رو سخت گرفتی و پیچیده کردی. ادم که کسی رو بخواد راه رو برای خودش و معشوقش هموار میکنه ولی شما انگار بهانه تراشی میکردی. انگار اون پسر مدام در حاله تلاش برای رسیدن به شما بوده ولی شما خیلی سرد باهاش برخورد میکردی و تو ذهنت یه بهانه‌ای ای برای دوری ازش پیدا میکردی. امیدوارم به هم رسیده باشید. ممنون که با قلم خوبت برای ما مینویسی. 

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...
ویداجوون خیلی لذت بردممم😍💖 بازم برامون مینویسی؟

نمیدونم عزیزم. این اولین بار بود یه متن اینقدر طولانی مینوشتم. سخت بود  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر اگه این قسمت از داستانت واقعی باشه به نظرم شما بیخودی همه چیز رو سخت گرفتی و پیچیده کرد ...

درست میگی. من منکر گیرهای روانیم که ناخودآگاه باعث بروز مشکل میشدن و میشن نیستم. نمیدونم مشاور هستی یا صرفا دید خوبی داری ولی اواخر و بعد از پایان رابطه پیش روانکاو میرفتم و دقیقا همینا رو میگفت... که انگار من عمدا پسش میزدم و به مسیر غلط سوقش میدادم. این الگو توی خیلی از روابط دیگم، حتی دوستیهای معمولی هم حاکم بوده. خیلی خیلی تلاش کردم که اصلاحش کنم و فکر میکنم سی چهل درصد موفق بودم. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
درست میگی. من منکر گیرهای روانیم که ناخودآگاه باعث بروز مشکل میشدن و میشن نیستم. نمیدونم مشاور هستی ...

نه عزیزم مشاور نیستم. برداشت من از حرفای خودت و عکس العمل طرف مقابلت این بود. چه خوب که تونستی این مشکل رو تا حدی رفع کنی.امیدوارم که هر جا هستی موفق باشی. 

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...
نمیدونم عزیزم. این اولین بار بود یه متن اینقدر طولانی مینوشتم. سخت بود    

واقعااا لذت بردممم اصلا با اینهمه شلوغی ولی هرشب منتظرشش بودمم بازم بنویس برامون لطفا😍😍😍😍

عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟

قلمتتتت عالللللییییییی بوددددد🌹🌹🌹🌹

😉یه تاپیک مثل تاپیک سمیررررررااااااا بزززززنننن امششششبببببببببب

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...