2777
2789

مثلا یه مورد اینکه نگام میکنه وقتی نگاش میکنم نگاشو ازم میدوزده و اینکه منو میبینه خیلی حرف میزنه یا میخنده مثلا با داداشم. با داداشم حرف میزنه هی ب من نگا میکنه تا ببینه حواسم هس یا ن انگاری ب من میگ 😂 هر جا میرم میاد پرسه میزنه. جایی میرم مثلا حیاط میرم دنبالم میگرده ببینه کجا رفتم ولی بهم نمیگ یا پیام یا فالوم نمیکنه فالوشم کردم فالوم نکرد بنظرتون چرا نمیگ چیکارکنم راهنماییم کنید بنظرتون دوسم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد تاپیکای زهرا افتادم دیگه نخوندم چی گفتی زهرا تو با من چ کردی؟؟؟؟!!!

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

پسرا عادت دارن همشون از این کارا بکنن ولی بعد میفهمی رل دارن

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست