2777
2789
عنوان

کمد داغونمو چطور خوشکل کنم

251 بازدید | 20 پست

دخترا تازه عروسمو خونم اجاره ایه کمدم از بیرون که چوبی قدیمیه اما فاجعه داخلشه که دیوارای پشتش چون رنگ نشدن همراه خونه داغونن و برامده اصن یه وضعی 

بهم ایده بدین داخلشو چیکار کنم میخوام روشو از این چیزا که داخل یخچال میذارن بذارم اما دیوارا داخلشو چیکار کنم

استارتر خیلی ازت عذر میخوام اگ چاره ای داشتم این پیام رو نمیذاشتم معذرت میخوام حلالم کن

میشه ی خواهش کنم؟هر کی این پیام منو دید قسم بده امام رضا رو ب جان جوادش ک کمکم کنه این اتفاق رو هم ب خیر پشت سر بذارم ب خدا در حال جون کندنم دعام کنین التماس میکنم

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بده تا نظر بدیم

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت