2777
2789
عنوان

اندام خصوصی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 58 پست
یعنی منی که با این سن و سالم میفهمم چی به چیه و داداشم بچه س من بدنش رو ببینم ایراد داره یا نه؟ ...

اگ داداشت زیر ۵ساله مشکلی نیس ولی بالای ۵سال زشته دیگه همون مامانت کافیه ک میبینه چون مجبوره

والا چیزی که من تو روانشناسی کودک خوندم متوجه شدم تا بچه خودش نپرسیده چیزی نگیم چون باعث بلوغ زود هن ...

آره دیگه خودش اومد پرسید چرا اینجوری ک براش توضیح دادیم منم بشدت عصبی وحساس شدم

مشاور کودک گفت بلوغ زودرس ربطی به این‌چیزها نداره، هورمونی و ژنتیکیه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ داداشت زیر ۵ساله مشکلی نیس ولی بالای ۵سال زشته دیگه همون مامانت کافیه ک میبینه چون مجبوره

یا خدا داداشم الان سه سال و نیمشه

تازه الان حساس نیست که از یک سال و نیم به بعد مامانم حساس شد

خودش مطمئنا میاد میپرسه ازت اون موقع براش بگو  تا وقتی خودش نیومده بپرسه حرفی نزن

الان پرسید طفلک با تعجب پرسید چرا بدن خواهر جون مثل من نیست بزرگ بشه بلبلش بزرگ میشه  گفتم فعلا بهتره راجع بهش حرف نزنیم خودت بزرگتر بشی میفهی.بدن دخترا و پسرا یکم با هم فرق داره عزیزم و حواسشو پرت کردم.

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
الان ازم پرسید مامان بلبل خواهر جون مثل من نیست یعنی بزرگ بشه بلبلش مثل من میشه.بهش گفتم فعلا بیا در ...

وا خیلی فرصت خوبی بود بهتره بعدا ک از هیجان افتاد در مورد تفاوت توضیح بدید و چون احتمالأ یادش مونده راحت متوجه منظورت میشه ،،،میگم مشاور ب من گفت 

من از مشاور پرسیدم و نظرش این بود باید ب طور تصادفی ببینن تا متوجه تفاوت بشن،البته از قبل توضیح داده ...

الان ماهاخودمونم بچه بودیم  مال برادری پسرهمسایه پیش اومده ک دیدیم کجاش بلوغ زودرس یا انحراف جنسی داشتیم😂

والا چیزی که من تو روانشناسی کودک خوندم متوجه شدم تا بچه خودش نپرسیده چیزی نگیم چون باعث بلوغ زود هن ...

نه منم از مشاور دخترم پرسیدم گفت بهتره از تفاوت دختر و پسر بهش بگید بعد ک کامل متوجه شد اشکالی ندارع یک‌بار بدن حتی مخالف رو ببینم البته بچه تا واقعاً متوجه بشن،،

همين كافي بود ديگه خودتو اذيت نكن عزيزم

خدا کنه کلا فراموش کنه.کاش با خودم میبردمش تو اتاق که این اتفاق نیفته

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
الان ماهاخودمونم بچه بودیم  مال برادری پسرهمسایه پیش اومده ک دیدیم کجاش بلوغ زودرس یا انحراف جن ...

همون دیگه  والا دیدیم و تازه ب کنجکاوی نرسید الان چون همش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مواظبیم اونم با بچه های الان  همش کنجکاون و دنبال فرصت تا ببینن

وای بلبل خواهر جون     انقدر حرص نده خودتو ولی تنهاشون نزار چون کنجکاو شده

نخند خواهر.منم به خنده انداختی وسط این هیرو ویر خودمم خندم گرفت.آره باید حواسمو حسابی جمع کنم دیگه.ماشالله بچه های الان باهوشن

همون دیگه  والا دیدیم و تازه ب کنجکاوی نرسید الان چون همش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مواظبیم اونم با بچه های ال ...

دقیقا به کنجکاوی نرسید من خودم اتفاقی چشمم میخورد خبری از بلوغ زودرس نبود

الان ماهاخودمونم بچه بودیم  مال برادری پسرهمسایه پیش اومده ک دیدیم کجاش بلوغ زودرس یا انحراف جن ...

والا من ندیدم خوااااااهر.اما در کل ما اون موقع ها ساده بودیم حالیمون نبود بچه های الان خییییلی باهوشن ماشالله