سلام بچه ها من امروز دخترم خراب کاری کرده بود و مجبور شدم همه لباساشو عوض کنم بعد پمپرزشو بستم و رفتم تو اتاق لباس واسش بیارم یهو منکه تو اتاق بودم پمپرزشو باز کرده و پسرم که ۶ سالشه بدنش رو دید و صدام کرد ماماااان بدو خواهرجون لخته.و من سریع رفتم بردمش تو اتاق اما ناراحتم که پسرم دیده و دوس ندارم تو ذهنش بمونه.به نظرتون فراموش میکنه یا نه؟من چه واکنشی نشون بدم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
یعنی منی که با این سن و سالم میفهمم چی به چیه و داداشم بچه س من بدنش رو ببینم ایراد داره یا نه؟ ...
نمیدونم بخدا.اما من خودم اخلاقم اینه که اندام خصوصی بچه هام چه دختر و چه پسر رو جز خودم هیچکس نباید ببینه.و جلوی کسی هم بچه هامو عوض نمیکنم.خو آدم بزرگا براشون دیدن و طبیعیه اما من میگم باید به نقاط خصوصی بچه حریم قائل شد و کسی نبینه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم بخدا.اما من خودم اخلاقم اینه که اندام خصوصی بچه هام چه دختر و چه پسر رو جز خودم هیچکس نباید ...
بله کاملا درسته واقعا خوش حال شدم برای بچه هاتون چه مامان عاقلی دارن
باور کن من دیدم مامان دوستم گیر داده بود به دوستم برادرت رو ببر دستشویی دوستم حوصله نداشت ولی گیر داده بود ببرش یکی نبود بگه چرا خودت نمیبری😑حالا ۶ سالشه من موندم واقعا
وای من یکهفته عصبی بودم وغرمیزدم بقول مشاور، توکشورای خارجی از همون بچگی یادمیدن ماها خ بسته ...
نمیدونم بخدا.خب کشورای خارجی کلا همه همونجوری هستن و فکر میکنن.اما اینجا نه و اگه بخوایم اونجوری آموزش بدیم بهشون باز در آینده شاید به مشکل بخورن.
بله کاملا درسته واقعا خوش حال شدم برای بچه هاتون چه مامان عاقلی دارن باور کن من دیدم مامان دوستم گی ...
منم اطرافم اینجور آدما دیدم اما خودم نمیتونم اونجوری باشم.من نظرم اینه که حریم خصوصی،خصوصیه بچه و بزرگ نداره و کسی نباید نقاط خصوصی بچه منو ببینه.مامان خودم میگه چرا میری بچه رو تو اتاق عوض میکنی میگی کسی نیاد من که خودم زن هستم اما من میگم به زن و مرد بودن کار ندارم نقاط خصوصی بچم خصوصیه دیگه.چرا باید کسی ببینه؟
تا حالا آنقدر قانع نشده بودم چه جالب مثل خواهر بزرگتر راهنماییم کردین ممنونم اونوقت پدر بچه ها چی؟ا ...
قربونت بشم.پدر بچه ها رو هم حد الامکان نذاشتم ببینه مگه دیگه گاهی که مثلا مریض شدن و خیییلی بدنشون سوخته دیگه اجبارا دیده.اما الان پسرم با باباش حمام میره میگم شرتشو در نیار که یاد بگیره اونجای بدنش رو کسی نباید ببینه دیگه تا آخر با شرت میشورش دست آخر چشماشو میبنده میگه خودت بلبلتو بشور بعدم حوله میندازه روش و میگه نگات نمیکنم برو بیرون.الان دیگه پسرم فهمیده که کسی نباید اونجا رو ببینه یا دست بزنه و از لحلظ آموزش این مسئله راحتم
واقعا باعث افتخاره داشتن چنین پدر و مادری ان شاءالله همیشه سلامت و تندرست باشین
زنده باشی عزیزم.ممنون