2777
2789
عنوان

اندام خصوصی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 58 پست

عه مامان منم حساسه

دیروز داداشم رو برد حموم وقتی آوردش بیرون چون منم اومدم تو اتاق سریع حوله رو گذاشت روش که نبینم

منم ناراحت شدم تو دلم گفتم مامانم راجع به من چی فکر کرده که حساسه سوظن نداشته باشه یه وقت

ولی الان میگم راهش درسته

انشالله که ندیده مطمئنا اگه دیده بود نمی‌گفت بیا  ای ننه خواهرجون 😍

نه دیده چون تو شک بود 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مامان منم حساسه دیروز داداشم رو برد حموم وقتی آوردش بیرون چون منم اومدم تو اتاق سریع حوله رو گذا ...

نه ربطی به سوءظن نداره گلم به نظر من نبینن و خودشون که بزرگ شدن بفهمن چی به چیه بهتره

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من دخترم ۹سال ونیمشه پسرم نزدیک دوسال پوشک پسرمو پیش دخترم عوض میکنم حتی وقتی میبرمش حمام بیرون اورد ...

هر کس یه طرز فکری داره و یه عقایدی.من به نظر خودم پسندیده نیست که ببینن.اما خب یه جاری دیگم براش مهم نیست.نمیدونم دیگه کدوم درسته کدوم غلط

نه ربطی به سوءظن نداره گلم به نظر من نبینن و خودشون که بزرگ شدن بفهمن چی به چیه بهتره

یعنی منی که با این سن و سالم میفهمم چی به چیه

و داداشم بچه س

من بدنش رو ببینم

ایراد داره یا نه؟

همینجوری میپرسم میشه بهم بگین؟

مذهبی هم هستم رو حلال و حروم حساسم

دخترمنم تومهد دیده بود مربی شون کامل توضیح داده بود فرق دخترو پسرو خودم ازمشاور کودک پرسیدم گفت توض ...

والا چیزی که من تو روانشناسی کودک خوندم متوجه شدم تا بچه خودش نپرسیده چیزی نگیم چون باعث بلوغ زود هنگام میشه

هيچ واكنشي نشون نده عزيزم كوچيكترين واكنش شما باعث كنجكاوي بيشترش ميشه

الان ازم پرسید مامان بلبل خواهر جون مثل من نیست یعنی بزرگ بشه بلبلش مثل من میشه.بهش گفتم فعلا بیا در موردش حرف نزنیم خودت که یکم بزرگ تر بشی متوجه میشی عزیزم.بدن دخترا با پسرا یکم فرق داره.دیگه حواسشو پرت کردم.خدایا چیکار کنم  

الان ازم پرسید مامان بلبل خواهر جون مثل من نیست یعنی بزرگ بشه بلبلش مثل من میشه.بهش گفتم فعلا بیا در ...

همين كافي بود ديگه خودتو اذيت نكن عزيزم

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫
هر کس یه طرز فکری داره و یه عقایدی.من به نظر خودم پسندیده نیست که ببینن.اما خب یه جاری دیگم براش مهم ...

من از مشاور پرسیدم و نظرش این بود باید ب طور تصادفی ببینن تا متوجه تفاوت بشن،البته از قبل توضیح داده بشیم و بعد با دیدن اتفاقی کامل بشه