سلام بچه ها من امروز دخترم خراب کاری کرده بود و مجبور شدم همه لباساشو عوض کنم بعد پمپرزشو بستم و رفتم تو اتاق لباس واسش بیارم یهو منکه تو اتاق بودم پمپرزشو باز کرده و پسرم که ۶ سالشه بدنش رو دید و صدام کرد ماماااان بدو خواهرجون لخته.و من سریع رفتم بردمش تو اتاق اما ناراحتم که پسرم دیده و دوس ندارم تو ذهنش بمونه.به نظرتون فراموش میکنه یا نه؟من چه واکنشی نشون بدم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
انشالله که ندیده مطمئنا اگه دیده بود نمیگفت بیا ای ننه خواهرجون 😍
نه دیده چون تو شک بود
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عه مامان منم حساسه دیروز داداشم رو برد حموم وقتی آوردش بیرون چون منم اومدم تو اتاق سریع حوله رو گذا ...
نه ربطی به سوءظن نداره گلم به نظر من نبینن و خودشون که بزرگ شدن بفهمن چی به چیه بهتره
من دخترم ۹سال ونیمشه پسرم نزدیک دوسال پوشک پسرمو پیش دخترم عوض میکنم حتی وقتی میبرمش حمام بیرون اورد ...
هر کس یه طرز فکری داره و یه عقایدی.من به نظر خودم پسندیده نیست که ببینن.اما خب یه جاری دیگم براش مهم نیست.نمیدونم دیگه کدوم درسته کدوم غلط
هيچ واكنشي نشون نده عزيزم كوچيكترين واكنش شما باعث كنجكاوي بيشترش ميشه
الان ازم پرسید مامان بلبل خواهر جون مثل من نیست یعنی بزرگ بشه بلبلش مثل من میشه.بهش گفتم فعلا بیا در موردش حرف نزنیم خودت که یکم بزرگ تر بشی متوجه میشی عزیزم.بدن دخترا با پسرا یکم فرق داره.دیگه حواسشو پرت کردم.خدایا چیکار کنم