سلام لطفا کمکم کنید شما بودید چیکار میکردید یک پسری شنبه توی راه مدرسه (پیاده میرم مدرسه اومد)جلومو گرفت بعد گفت شمارم را بهش بدم ولی من بهش توجه نکردم و اونم دنبالم میومد و هی میگفت خب من شماره ام را میدم من همینجوری ازش گرفتم توی ایستگاه اتوبوس هم اومد نشست و شروع کرد به حرف زدن که من قصدم بد نیست و از این حرفا و گفت بهش پیام بدم ولی من ندادم چیکار کنم امروز دوباره دیدمش بعد با توجه به اینکه امسال کنکوری هستم و درس میخونم به نظرتون چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون.پسره بهش نمیاد پسر بدی باشه ولی من میترسم تا حالا سابقه دوستی نداشتم با جنس مخالف الان اگه دوباره دیدمش چی بهش بگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط بزار ی چی بگم بهت ی سال از کنکورم گذشت فقط میخوندم خدا میدونه که هفت هشت ماه ی شب درست حسابی نخابیدم صبا عین پادگان شبا با چشای قرمز بخاب صب تا شب بضی وقتا شبو بیدار بمون چن ماه موند به کنکور عاشق یکی شدم کنکورم پرید کلن تا میومدم دوساعت مبخوندم دلم تنگ میشد عین این احمقا میرفتم بهش پیام میدادم با اینکه عاشق این بود که دندون قبول شم کلی کتاب خرید مشاوره پکیج اینور اونور خودشو به درو دیوار کوبید بخونم ولی من دیگه نتونسم خاسم بگم حتی اونم بخاد تو دیگه نمیتونی الان همه فامیلای ما رتبه اوردن فرهنگیان پزشکی خارزمی وگالت دانشگاه تهران همه دولتی من چی هنوزم که هنوزه پشت کنکورم و هیچ امیدی ندارم دیگه به خدم ب سالم گذشت به خدت رحم کن دختر و اینو مطمئن باش بری دانشگاه یکی هم سطح خدت تو فقط رتبه بیار برات صف میکشن فقط ی نصبحت دوستانه بود 🙂❤️
ممنون از همتون واقعا امروز میخواستم بهش پیام بدم ولی الان با حرف هایی که شما زدید فهمیدم نه واقعا نباید بهش پیام بدم و اینکه الان از طریق اینستا فهمیدم اون متولد ۷۳ هست و من ۸۴ و این ۱۱ سال اختلاف سنی برای من حل نشدنی هست.مرسی از همتون