2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 154662 بازدید | 22293 پست
😂😂الهی بتمنخوشم میاد بچهامون استعداد عجیبی تو یادگیری حرفای بد دارن.منم بچهام‌ دیدین تو فیلما جدید ...

😂😂😂😂

تو اجل معلق هم کلی فوش داره 

من فقط منتظرم این تموم بشه 

پسرا بیخیال بشن 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

خدا قوت به مامانا من پارسال مامانم با همسایع ها شریکی میگرفتن پاک میکردن و خورد میکردن و میپختم هر ب ...

خدا همه‌ی مامانا رو حفظشون کنه 🤲

منم دیگه میبینم مامانم این قدر  درد داره دلم نمیاد ازش بگیرم

افریننن به مامان و همسایه ها شون👏👏

دمشون گرررررم 

اینطوری نه دور هم هم هستن وکیف میکنن

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، اگه راس باشههه،‌ واقعا ب این‌ایمان‌میارم‌ک‌هیچ‌کس‌ رو از رو ظاهر نباید درموردش‌چیزی‌گف.خیلی بچه ...

فیلم کی ؟؟؟

صورتمو که گذاستم برای آقایی 😂😂😂😂😂فقط سیبیلامو پیس دانشگاهی برداشتم تا چند روز بنظرم دماغم گنده ...

برا اقاییی😂😂😂😂😂😂

دم دوستت گرم 

حالا من اگه بودم از ترس خونه نمیرفتم 

اره بابا میدونن شوخی ندارم 😀واقعا معنیشو نمیدونه یه چیز شنیده از مدرسه اومده گفته داره مراحل آموزش ...

اموزش و تربیت فقط و فقط،تو مدرسه های ایران 🙃🙃🙃🙃

تماااااام

آره بابا🫥

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

ببین بانو جان چند حالت داره یا اینکه پدر و مادر خودش سر و گوشش میجنبه ک تو این جامع زیاده یا اینکه و ...

خدا به خیر کنه 😔😔

به کجا داریم میریم 

والا من ک ندیدم من خورد شده اس آماده میگیرم میارم سرخ میکنم

حالا یه بار چند تا قاشق  بردار بریز تو آب  ببین چیزی ته نشین  میشه

اگه نشد که دیگه خیالت راحت باشه 

لز بینن دیگه دستمالی ،لب و اینا بخدا ک منم تازه ۶ ماه از نامزدیم گذشت شوهره گفت نمیخوای سبیلات رو بر ...

🤣🤣🤣

سيبيل برمی‌داشتی حداقل 

من برا عروسی خواهر  رفتم آرایشگاه و خلاص شدم 

😂😂😂😂تو اجل معلق هم کلی فوش داره من فقط منتظرم این تموم بشه پسرا بیخیال بشن

هفته‌پیش‌قسمت آخرش بود بانوووو...من عاشق فیلمایی ام، ک رضاعطاران‌توشه...خونسردترینه😂😂😂

اره خیلی‌فحش داشت😂

ولی فقط لعنتای عباس جمشیدی ک ب رضا عطاران‌میگف، ب بند بند وجودت لعنت، ب همه‌جات لعنت🤣🤣

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

انشالله زودتر خوبدبشه دخمل خوشگلمون😘بهش بگو شبیه 🍓🍓🍓 شدی فکر کنم تو واکسن های بچه گی باشه منظو ...

توت فرنگی😂😂🍓🍓🍓

الان‌بهش‌گفتم‌کلی ذوق‌کرد😍😅😅😅

خدا بابا رو بیامرزه و داداشاتو حفظ کنن 💚یعنی تا آخر عمر مدیونشونی باید دعای خیرت پشت سرشون باشه 😂 ...

ممنون عزیزدلم، خدا حافظ عزیزانت باشه🍓🌹🌹🌹🌹

عروسی دختر شمخانی، واسه یکسال پیش بوده خواهر...

آهان خبر  این رو تو اخبار ایران خوندم ،فیلمشو تو اینستای همسرم دیدم 😂

هفته‌پیش‌قسمت آخرش بود بانوووو...من عاشق فیلمایی ام، ک رضاعطاران‌توشه...خونسردترینه😂😂😂اره خیلی‌فح ...

سه  قسمت اخر  رو هنوز ندیدن 

منم از این فحش عباس جمشیدی خوشم میاد🙈🙈🙈