چندتا پسر عزب داریم انقد ک سابقه جنگ دعوا لاتی داشتن کسی بهشون زن نمیده😂😂
خو قربونت مورد خوباشو رد کردی شراشو تعارف میکنی؟😂😂😂😂😂😂
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
قربانت عزیزی حالا من خودم از فارسا بیشتر خواستگار دارم😂 لامصبا ولکن نیستن
اوخی😍
چون دخترای کرد زیبان و همه چی تموم.❤
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
شوهره منم چند نفر اومده بودن خاستگاریش نخندین جدی میگم،،،،،ولی عاشقم بود میگفت انگار با مادر خودم از ...
اخ ننه😍❤پایدار باشید عزیزمممم❤❤❤
ی مورد خوب داریم الان ۲۵تومن دیه واسش اومده سره چند نفر با چاقو تو دعوا ناموسی زده😂😂ولی لاته ها کش ...
😂😂😂😂اون دیشم باید از جیب بدم.نخواستیم بابا😂🤦♀️
مورد شر شوتی سوار زیاد هست دور و برمون خواهر😂🤦♀️
مورد خوبم زیاد هست منتها کرد نیستن و منم ک کرد دوست❤🧡
تو خیرت ب ما نمیرسه😂🤦♀️❤