2777
2789
چندتا پسر عزب داریم انقد ک سابقه  جنگ دعوا لاتی داشتن کسی بهشون زن نمیده😂😂

خو قربونت مورد خوباشو رد کردی شراشو تعارف میکنی؟😂😂😂😂😂😂

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
😂😂😂😂مرسیییی خواهر.باز دیر رسیدم😂🤦‍♀️ان شاءالله خوشبخت بشن رولَه😍 یاد عموی خودم افتادم با این ...

قربانت عزیزی حالا من خودم از فارسا بیشتر خواستگار دارم😂 لامصبا ولکن نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂مرسیییی خواهر.باز دیر رسیدم😂🤦‍♀️ان شاءالله خوشبخت بشن رولَه😍 یاد عموی خودم افتادم با این ...

شوهره منم چند نفر اومده بودن خاستگاریش نخندین جدی میگم،،،،،ولی عاشقم بود میگفت انگار با مادر خودم ازدواج کردم اگه بجز کیمیا با کسی ازدواج کنم،،،،،هعی

قربانت عزیزی حالا من خودم از فارسا بیشتر خواستگار دارم😂 لامصبا ولکن نیستن 

اوخی😍

چون دخترای کرد زیبان و همه چی تموم.❤

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
شوهره منم چند نفر اومده بودن خاستگاریش نخندین جدی میگم،،،،،ولی عاشقم بود میگفت انگار با مادر خودم از ...

اخ ننه😍❤پایدار باشید عزیزمممم❤❤❤

خو قربونت مورد خوباشو رد کردی شراشو تعارف میکنی؟😂😂😂😂😂😂

ی مورد خوب داریم الان ۲۵تومن دیه واسش اومده سره چند نفر با چاقو تو دعوا ناموسی زده😂😂ولی لاته ها کشتی گیر و قیافه خوب شوتی سوار پژو پارس،خانوادشم خوبن

شوهره منم چند نفر اومده بودن خاستگاریش نخندین جدی میگم،،،،،ولی عاشقم بود میگفت انگار با مادر خودم از ...

عزیزم میگم عاشق کسی بشن بفهمن دختر خوبیه پسرباز نیست تا اخرش هستن باهاشون و ازدواجین اکثرا

ی مورد خوب داریم الان ۲۵تومن دیه واسش اومده سره چند نفر با چاقو تو دعوا ناموسی زده😂😂ولی لاته ها کش ...

😂😂😂😂اون دیشم باید از جیب بدم.نخواستیم بابا😂🤦‍♀️

مورد شر شوتی سوار زیاد هست دور و برمون خواهر😂🤦‍♀️

مورد خوبم زیاد هست منتها کرد نیستن و منم ک کرد دوست❤🧡

تو خیرت ب ما نمیرسه😂🤦‍♀️❤

اره ازدواجی ان و دنبال دختر پاک میگردن یعنی شوهرم اونموقع به پام بود یعنی روحم خبر نداشت میرفتم مدرس ...

درسته ،من چندتا دوست مجازی دارم برم بخونم تهران نیارم میکشنم منتظرن منو ببینن تو درسام کمکم کردن یکی رو روحیم کار میکنه یکی رو مطالعه م دمشون گرم

[QUOTE=254499133]😂😂😂😂اون دیشم باید از جیب بدم.نخواستیم بابا😂🤦‍♀️ مورد شر شوتی سوار زیاد هست دور و برمون خواهر

اخی عزیزم تو دوس داری با کوردا ازدواج کنی من با فارسا اخه موردای خوبی میان واسه خواستگاری منم از تنوع خوشم میاد کلا اینکع فرهنگ جدیدو امتحان کنم