الان رژیمم و سعی می کنم از یک کالری مشخص بیشتر نخورم اما بعضی روزا ناهار که می خورم یا شام بلافاصله میرم سر یخچال و کلی چیز می خورم و نمی تونم اصلا کنترل کنم خودمو، رژیمم خراب میشه و باز کلی عذاب وجدان می گیرم☹️ کسی راهکاری واسه وقتایی که میل به زیادی خوردن داری، داره؟
عه خوب شدگفتی عزیزم ولی دوستم چندساله بخاطره تنبلی تخمدان میخوره میگه لاغرم کرده ولی خب من میترسیدم ...
اگه طبق دستور پزشک باشه اوکیه اما سرخود خطرناکه .. دختربچه دبیرستانی به عشق اینکه مثل اون گروه بی تی اسه نمیدونم چه کوفتیه با دوستاش قرار میزارن بخورن که لاغر شن به خانوادشم نمیگه و فوت میکنه 🥺 تو پیج سفرکرده اینستا دیدم عکسشو
یه خانمی هم توسایت میگفت توکپسولای خالی که عطاری هامیفروشن زیره سبز زیره سیاه تخم کتان تخم زنیان میریزه به قسمت مساوی توکپسول بعدناهاروشام میخوره خیلی لاغرشده بود یکی هم میگفت من به غیرازیناتخم گشنیزم میریزم تریگلیسیریدروپایین میاره
خیلی شنیدم خودم نمیتونم بخورم چون تپش قلبم بالاست قرص مصرف میکنم کافئین تپش قلب روبالامیبره سوخت وسا ...
منم نمی دونم چرا وقتی قهوه می خورم همش انگار استرس دارم و سریع به هرچیزی واکنش نشون می دم و می پرم از جا، یعنی ممکنه به خاطر همین قضیه که می گید تپش قلبو بالا میبره باشه؟
من رفته بودم طب سنتی بهم گفت رژیم خاصی نمیخوادفقط سردیجات نخور ناهارهم به هیچ وجه نخورصبحانه هم بدون چیزای شیرین بخور شام هم هرچی خواستی بخور بهم مصطکی دادگفت این رطوبت وورم وبادبدن رومیخوابونه چون چربی شکم وپهلوبخاطره بلغمه مصطکی بلغم روازبین میبره