2777
2789

هر دو شاغلیم و تازه اومدیم خونه خودمون

ولی اصلا کمک نمی کنه خودشو میزنه به اون راه

اصلا کمک نمیده

میگه هرچی کار بیرون باشه من انجام میدم . مثل خرید بردن زباله کارای تعمیر خونه و ... ولی کارای خونه کمک نمی کنم .

خب منم شاغلم اذیت میشم . امروز گفتم فقط تنتو مرتب کن . بازم مرتب نکرد و رفت

منم فعلا تختو همینجور گذاشتم

برم مرتب کنم یانه ؟ اعصابمو خورد کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش وقت نذار

شاید چند بار انجام بده ولی بعد دوباره میذاره کنار

همون خرید رو انجام بده کافیه

احتمالا خونه پدرش اهل کار خونه و کمک دائمی نبوده عادت نداره از این ب بعد هم انجام نمیده

وا خدایی من اگر بودم لج میکردم هیچکار نمیکردم میزاشتم خونه رو گند بگیره

ولی جدا از شوخی یک فکری باید کنین واقعا

یه بار دو تا چایی درست کن قشنگ باهاش صحبت کن بهش بگو منم مثل تو از صبح زود تاا فلان تایم سرکارم نمیشه همه کارا با من باشه و اینا

اگر بازم اوکی نبود یک کمکی بگیری هم خوب میشه هفته ای یک بار بیاد تمیز کاری های اساسی رو انجام بده و یع غذایی هم بپزه که چند وعده بتونین گرم کنین و بخورین

آنقدر زیاد اهمیت نداره من شوهرم اوایل کار نمیکردم فک میکرد قشنگه بعد هی ریز ریز گاهی گفتم داداشم خیلی تو خونه کار میکنه بابامم همینطور مثلا میگف بابا چیکار میکنی دیگ راحت مامانم میگف یا خودش ک ظرف میشورم اینم دید نرماله عادیه خیلی بهتر شده خانوادش مرد سالاری بودن طول میکشه بروز شن

الان ظرف نمیشوره ولی مثلا جارو بخوام میزنه یا طی

خیلی کم گاهی غذا درست میکنه یا تخت مرتب میکنه صبحانه جمعه ها درست میکنه تقربا ۵۰ درصد خوب شده

روش وقت نذارشاید چند بار انجام بده ولی بعد دوباره میذاره کنارهمون خرید رو انجام بده کافیهاحتمالا خون ...

کلا کارای بیرونو انجام میده . مثلا نون حتما خودش

خرید

زباله

و هرچی که به بیرون مربوط باشه

ولی کار خونه نه

وا خدایی من اگر بودم لج میکردم هیچکار نمیکردم میزاشتم خونه رو گند بگیرهولی جدا از شوخی یک فکری باید ...

میگه کمکت میکنم اما زمانی که ببینم سرت خیلی شلوغه

مثلا زمانی که بچه داشته باشیم

میگه الان سرت خلوته خودت میتونی انجام بدی

وقتی خانم شاغله مرد حتما باید تو بخشی از کارخونه کمک کنه!!!شما نمیتونی نری سرکار؟ اخه اینجوری فقط خو ...

هبچ ربطی نداره چه شاغل چه خانه دار باید مشارکت باشه قانون نانوشته از خودتون درنیارید

آنقدر زیاد اهمیت نداره من شوهرم اوایل کار نمیکردم فک میکرد قشنگه بعد هی ریز ریز گاهی گفتم داداشم خیل ...

امیدوارم درست بشه

چون خیلی رو مخمه

هیچ کاری نمی کنه

لیوان آبشم نمی شوره

میگه کمکت میکنم اما زمانی که ببینم سرت خیلی شلوغه مثلا زمانی که بچه داشته باشیم میگه الان سرت خلوته ...

:/

ببین من الان پریودم غیر فحش چیزی به ذهنم نمیاد حقیقتش:)

ولی براش توضیح بده کارای خونه زیادن و اصلا طوری که فکر میکنه نیست و توو خسته و کوفته از سرکار میای و باید به خونه رسیدگی کنی

مورد دومی هم هست اونم اینه که اگر شوهرت به تمیزی اهمیت میده یه مدت هیچکاری نکن نه خونه تمیز کن نه چیزی تا خودش دست به کار بشه