2777
2789
عنوان

میل به زیادی خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2903 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از عزیزانم یه رژیم معروفی و گرفت هم خیلی راحت بود اذیت نشد هم‌وزنش زود اومد پایین  خو ...

چی

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

چجوری خوردی من یه پیش دستی برنج میخورم معدم بادمیکنه:)

انقدر حالم بد بود هی خوردم هی خوردم 

اصلا نمیفهمیدم 

بعد که اروم شدم 

گفتم یا ابوالفضل 😆😆😆😆

بعد تا چند ساعت همینطوری از معده درد و شکم درد افتادم 😆😆

شوهرم گفت حقته 😆😆😆

مثل فیل زخمی دمر افتاده بودم خواهر🥺

من مامان شدم🥲
خودتو محروم کنی  حریص تر میشی سعی کن چیزای خوشمزه نخری و تو خونه نداشته باشی تا هوس میکنی چیز ...

نه بابا تو خریدا که اصلا نمیرم که وسوسه نشم، ولی از قبل یکم بادام زمینی داریم یک عالمه می خورم 

جانا هستم🤗
پروتئین بارم از مغازه گرفتم و در روز کم می خورم، دیگه مثلا چی میتونم بخورم که اوکی باشه؟! 

مثلا صبحونت چیاس؟

کره بادام زمینی دوتا قاشق بخور در طول روز

س تا سفیده

ی گوجه

میوه بخور

سیب زمینی اب پز 

خیلی دستت بازه خیلی 

فقط باید اصولی پیش بری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باورت میشه من الان داشتم به همین موضوع فکرمیکردم،منم ۱۵کیلواضافه وزن دارم شام وناهارروخیلی کم میخورم ...

یعنی پفک‌و‌تخمه‌و ‌پفیلا نباشه که مثل مرغ سر کنده میشم همونام گودزیلام‌کرده😂

باورت میشه من الان داشتم به همین موضوع فکرمیکردم،منم ۱۵کیلواضافه وزن دارم شام وناهارروخیلی کم میخورم ...

میدونی من این فیلم ترکی ارو نگاه می کنم انداماشون یکم الگو شده واسم و انگیزه میگیرم که بیشتر مراعات کنم 

جانا هستم🤗